02 / 10 / 2024

Asıf Bal

Asıf Bal

ANS Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asıf Bal, Veli Tekdal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

AS Concept'te yüzde 10’dan başlayan peşinat ve 60 aya varan ödeme fırsatı!

AS Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği, mahalle konseptiyle modern yaşam fikrini birleştiren AS Concept'te yüzde 10’dan başlayan peşinatlar ve 60 aya varan ödeme fırsatıyla satışlarına devam ediyor.

Uzmanı Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ege ve Marmara bölgesinin en çok gelişecek şehri Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı.

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Eylül ve 4 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak, iki ildeki 12 adet arsa ve araziyi taksit fırsatıyla satıyor!

Milli Emlal, Siirt ve Balıkesir'de yer alan 12 adet arsa ve araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Gazeteci Emin Pazarcı: Kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracılar asıl kiracı adaylarını vurdu!

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracıların ev sahipleri ile birlikte asıl kiracı adaylarını vurduğunu belirtti.

Migros'ta 710 gr domates salçası 64 TL, tam yağlı beyaz peynir 94 TL, Bingo sıvı deterjan 79 TL ! Son dakika fırsatlar!

Migros'ta her 25 TL'lik alışverişe seç - al kampanyası kapsamında 710 gr domates salçası 64, tam yağlı beyaz peynir 94 TL'ye düştü. İşte Migros 1 Ağustos 2024 fiyat listesi... 

Bostancı Terrace projesinde 3 villa için peşin ve yarısı peşin ödemelerde indirim fırsatı! 

Balıkesir'de yükselen Bostancı Terrace projesinde 3 villa için peşin ve yarısı peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Bostancı Terrace projesindeki konutların teslimlerinin önümüzdeki Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Migros'ta flaş cuma fırsatı: Tava peyniri ve füme 59,90 TL, kağıt havlu 52,50 TL! Yüzde 62'ye varan dev indirimler...

Migros 9 - 15 Şubat Cumadan Cumaya İndirimlerini açıkladı. et, tavuk ve balıktan kahvaltılık ürünlerine kadar pek çok üründe yüzde 62'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. İşte 9 Şubat 2024 fiyat listesi...

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Asıf Bal Haberi

Asıf Bal

ANS Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asıf Bal, Veli Tekdal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 

ANS Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- 41.20.01 İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) B- 81.30.90 Diğer çevre düzenlemesi ve bakımı ile peyzaj projelerinin uygulanması faaliyetleri (park, bahçe veyeşil alanların dikimi, bakım ve onarımı) C- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. D-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...