17 / 05 / 2024

Asıf Bal

Asıf Bal

ANS Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asıf Bal, Veli Tekdal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Migros'ta flaş cuma fırsatı: Tava peyniri ve füme 59,90 TL, kağıt havlu 52,50 TL! Yüzde 62'ye varan dev indirimler...

Migros 9 - 15 Şubat Cumadan Cumaya İndirimlerini açıkladı. et, tavuk ve balıktan kahvaltılık ürünlerine kadar pek çok üründe yüzde 62'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. İşte 9 Şubat 2024 fiyat listesi...

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

BİM'de Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL! BİM online 31 Ekim 2023 kataloğu

BİM'in 31 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. Paylşaılan katalogda, Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL'ye satışa sunuldu. İşte 31 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Ariel toz deterjan 4 kg 153 TL'ye, biber salçası 109 TL'ye düştü! A101'de sepet dolduracak çılgın fırsat!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda Ariel toz deterjan 4 kg 153 TL'ye, biber salçası 109 TL'ye düştü. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan sadece 286 bin TL'ye arsa fırsatı! İşte kelepir fiyatına arsa satışının olduğu iller

Emlak yatırımı düşünenler için harika bir fırsat! Türkiye'nin dört bir yanında, Antalya'dan Balıkesir'e, Bursa'dan daha pek çok ilde kelepir fiyatlarla arsalar satışta! Türkiye genelinde arsa sahibi olma hayali kuranlar için harika bir fırsat kapısı aralandı. İşte konu hakkında detaylar…

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Asıf Bal Haberi

Asıf Bal

ANS Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asıf Bal, Veli Tekdal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 

ANS Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- 41.20.01 İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) B- 81.30.90 Diğer çevre düzenlemesi ve bakımı ile peyzaj projelerinin uygulanması faaliyetleri (park, bahçe veyeşil alanların dikimi, bakım ve onarımı) C- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. D-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...