27 / 04 / 2024

Asım Balcı kimdir

Asım Balcı kimdir

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Asım Balcı Altındağ projelerini anlattı!

Yeni iş imkanlarına sahip bir ilçe inşa edeceklerini dile getiren Başkan adayı Balcı “Turizmden kendine düşen payı alan, ticari merkezlerini yeniden cazip hale getirmiş, mutlu ve huzurlu bir Altındağ oluşturacağız” diye açıklama yaptı. 

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Altındağ için 70'den fazla projemiz hazır!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı yaptığı açıklamada ilçe için 70'ten fazla proje hazırladıklarını söyledi.

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Sancaktepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Kalkan, Mehmet Asım Altundağ ve Eyüp Güney ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Josephine M. Payne kimdir? Avrupa ve Kuzey Amerika’da hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor?

Josephine M. Payne, Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Ford Otosan bünyesinde hangi alanda çalışıyor? İşte Josephine M. Payne ile ilgili merak edilen her şey...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Asım Balcı kimdir Haberi

Asım Balcı kimdir

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları'na konuşmacı olarak katıldı. ATO Congresium'da yoğun ilgi gören panelde Asım Balcı, başkent ve Altındağ turizmi üzerine görüşlerini paylaştı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Balcı, "Biz Altındağ'ı Ankara'nın, hatta Türkiye'nin kalbi olarak nitelendiriyoruz. Cumhuriyetimizin kurulduğu, İstiklal Marşımızın yazıldığı Altındağ, Ankara'nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli Hz.'nin doğduğu, yaşadığı ilçe. Altındağ bu önemli tarihi ve kültürel mirasların yanında ayrıca binlerce yıllık medeniyetlere de sahip. Roma, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet eserlerini sınırlarında bulunduran Altındağ, başkent turizminin yaklaşık yüzde 70'lik bölümünü elinde bulunduruyor" diye konuştu.

"İKİ KATINA ÇIKACAK"

"Hamamönü, Ulus ve Ankara Kalesi gibi lokasyonlar her gün binlerce turisti ağırlıyor" ifadelerini kullanan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Binlerce yıllık medeniyete...