18 / 07 / 2024

Asim Karakurt

Asim Karakurt

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi'nde kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

Gk Karakurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Karakurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Karakurt tarafından kuruldu.

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Asim Gürlük tarafından kuruldu.

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de Asim Yılmaz tarafından kuruldu.

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egemen Karakurt ve Mehmet Epözdemir ortaklığında kuruldu.

Galata Babylon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Galata Babylon İthalat İhracat Limited Küçükçekmece’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Nuri Karakurt kuruldu.

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 binTL sermaye bedeli ile  Davut Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Karakurt tarafından kuruldu.

Tedorax Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tedorax Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Tabrızı Fard ve Özcan Karakurt ortaklığında kuruldu.

Dermokoz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dermokoz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gezer ve Mehmet Asim Turan ortaklığında kuruldu.

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu.

Asim Karakurt Haberi

Asim Karakurt

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK a-Yurt içinde ve yurt dışında otel,motel,pansiyon,tatil köyü ve her türlü turistik tesis ve eğlence yerleri,spor  salonları ve dinlenme tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,yeniden inşa etmek veya         mevcudu kiraya vermek. b- Yurtiçinde ve yurtdışında yemek ve içecek  salonları, turistik mağaza ve süper marketler kurmak,işletmek ,kiralamak ,yeni inşa etmek veya mevcudu kiraya vermek. c- Açık ve kapalı otoparklar ve de konaklama tesisleri kurmak,işletmek ve bu konuda  hazine ve orman arazilerinde yapabilmek için gerekli resmi kurum ve müesseselerden  gerekli yasal  izinler alınmak kaydıyla turistik amaçlı her...