03 / 05 / 2024

Aşkabat mermer kaplama

Aşkabat mermer kaplama

En çok mermerin kullanıldığı Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat Mermer Şehir ünvanını alarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Burak Mermer tarafından açıldı.

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Aşkabat mermer kaplama Haberi

Aşkabat mermer kaplama
Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat, en çok beyaz mermer kaplı binanın bulunduğu şehir sıfatı ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Guinness yetkilileri şehrin 22 kilometrelik alanında yaptıkları araştırmada bölgede 4 milyon 513 bin metrekare mermer kaplama olduğunu tespit...