05 / 05 / 2024

aşkale toki sözleşme imzalama tarihleri

aşkale toki sözleşme imzalama tarihleri

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün başlıyor.

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Memur-Sen açıkladı: Toplu sözleşme masasında ÖTV ayrıntısı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖTV zamlarına ilişkin konuştu. Fiyat artışlarının sabit gelirlilerin ve emeklilerin alım gücü daha da düşüreceğine dikkat çeken Ali Yalçın, işverenin toplu sözleşme masasında bunu dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. 

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

Kuyumcukent GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat'tan esas sözleşme tadili açıklaması!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. esas sözleşme tadiline ilişkin tüm onayları tamamlandıktan sonra yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi...

TCDD, Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdı iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) en düşük tekliften 109 milyon TL daha pahalı teklif veren Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdığı iddia edilliyor. 

Konya Ereğli TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubu projesinde yer alan 234 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyon Dinar sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Afyon Dinar’da inşa ettirilmekte olan 800 konutun sözleşme imzalama dönemi bugün başladı...

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Rize Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başladı!

TOKİ tarafından inşa edilecek Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi bugün başladı. Sözleşmeler 13 Haziran'a kadar imzalanacak..

aşkale toki sözleşme imzalama tarihleri Haberi

aşkale toki sözleşme imzalama tarihleri


Erzurum Aşkale Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün başlıyor. Aşkale TOKİ Konutları 12 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında Kura Yöntemi ile satışa sunulmuştu.


Asil hak sahiplerinin sözleşme imzalama dönemi sonrasında kalan konutlar için Yedek Alıcılar 24/10/2016 – 28/10/2016 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş Aşkale Şubesinde ek’te yer alan programa göre konutlarını seçerek sözleşme...