08 / 05 / 2024

Aşkale yeni meydanı açılış

Aşkale yeni meydanı açılış

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale ilçesinde gezi ve incelemede bulundu. İlçe gezilerine 2015’in ilk günü Oltu’dan start veren Başkan Sekmen, bu kez Aşkale’ye çıkarma yaptı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 146 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'da 146 adet yeni konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 18 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Manyas'a 625 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manyas'a 625 yeni konut daha inşa edecek. 

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

Aşkale yeni meydanı açılış Haberi

Aşkale yeni meydanı açılış

Yoğun mesaisi içerisinde her hafta periyodik olarak ilçelerde denetleme yapacak olan Sekmen, kurmaylarıyla birlikte ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dursun Ali Kırmızıtaş ve daire başkanlarının da katıldığı ilçe buluşmasında Başkan Sekmen’e Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran ve AK Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan da eşlik etti. Aşkale Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıda muhtarlara yönelik anket düzenlendi. Sekmen daha sonra ilçe esnafını gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, geziyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Aşkale ilçesinde yapılacak hizmetleri anlattı. Başkan Sekmen, “İlçe gezilerimize Oltu’dan başladık. Bu kez Aşkale’de incelemede bulunduk. Muhtarlarımıza yönelik anket düzenledik. Muhtarlarımız bu yöntem sayesinde bizden istek ve arzularını ifade etti, problemlerini...