14 / 05 / 2024

ASKOM Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Özkurnaz

ASKOM Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Özkurnaz

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü ile Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi, Çanakkale'ye olan ilginin artmasını sağladı..

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Gökçeada Stadı 1.8 milyon TL'ye mal oldu!

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale genelinde yapımı devam eden, tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Türk Kızılayı, Çanakkale Biga'da 5 katlı iş merkezi yaptıracak!

Türk Kızılayı Biga Şube Başkanlığı, Çanakkale Biga'da 5 katlı iş merkezi yaptıracak. Teklifler 15 Mart'a kadar teslim edilecek.

Çanakkale Kocabaş Köprüsü'nde son durum!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Kocabaş Köprüsü’nü yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. DSİ 252. Şube Müdürü Doğan Kahraman, Kocabaş çayı ve yan kolları ıslahı inşaatının yüzde 64’lük kısmının sona erdiğini belirtti.

Emekliler Derneği Çanakkale'de düşük taksitli ev için çalışma başlattı!

Türkiye Emekliler Derneği üyelerine düşük taksitlerle ev edindirme çalışmalarına başlandı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından 1000 konutluk talep dilekçesi, TOKİ'ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu.

Çanakkaleli emekliler, TOKİ’ye talep dilekçesi verecek!

Türkiye Emekliler Derneği Çanakakle Şubesi, Çanakkale’de yaşayan emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmaları için girişim başlattı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından talep dilekçesi, TOKİ’ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu.

Çanakkale'de konutlar kentsel dönüşümle sağlamlaştırılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Meral Saraç Çavga, Çanakkale’de hem 1999 öncesi yapılan yapıların hem de vatandaşların olası bir depreme hazırlıksız olduğunu söyledi.

Çanakkale'deki binalar depreme hazır değil!

İnşaat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Meral Saraç Çavga, Çanakkale’de hem 1999 öncesi yapılan yapıların hem de vatandaşların olası bir depreme hazırlıksız olduğunu söyledi.

Baydöner Çanakkale'de şube açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Çanakkale Burda AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Çanakkale Kentsel Dönüşüm konferansı ile vatandaşlar bilgilendirilecek!

MÜSİAD Çanakkale şubesi 1.Olağan genel kurulunu dernek binasında yaptı. Şube başkanı Ali Osman Yıldız, " ‘Çanakkale Kentsel Dönüşüm’ konulu konferans ile sektördeki iş adamları ve Çanakkaleli vatandaşlarımızı bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Halk Bankası iki şube daha açtı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Osmaniye ve Çanakkale Ayvacık' ta iki yeni şube açtı. Halk Bankası' nın yeni açılan şubelerinin adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Finansbank şube sayısını artırdı!

Finansbank Mersin ve Çanakkale'de açtığı yeni şubeleri ile şube sayısını artırdı.

Atakule GYO Bayrampaşa'da bir şube açıyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aldığı bir kararla şirket faaliyetini genişletmek amacıyla, İstanbul Bayrampaşa Topkapı Maltepe Caddesi Obaköy İş Merkezi adresinde bir şube açılmasına karar verdi

ASKOM Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Özkurnaz Haberi

ASKOM Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Özkurnaz

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Özkurnaz, son dönemde yapılan yatıranlarda kentin yıldızının iyice parladığını vurguladı. 

Posta'nın haberine göre, bu yatırımların ekonomik ve sosyal hayata büyük katkı koyacağını ifade eden Özkumaz, Çanakkale ile ilgili görüşlerini paylaştı.

1- Sizce özellikle hangi yatırımlar kentin geleceğini şekillendirdi?


Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmete açılması hedeflenen 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü, Ezine’ye kurulmakta olan gıda ihtisas sanayisini geliştirecek Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi, 2018 yılının Troya Yılı ilan edilmesiyle turizm dinamikliğinin artacak olması, marka değerlerimizin öne çıkarılması, üniversitemizin kentin önünde aydınlatıcı meşale olarak etrafına her geçen yıl daha çok ışık saçması, yurtdışma direkt gümrük kapısını açan Kepez ve Küçükkuyu Gümrük limanları gibi yatırım hamleleri, son senelerde Çanakkale’yi Türkiye’nin yükselen yıldızı haline dönüştürdü.

 

İLGİ GİDEREK ÇOĞALIYOR

 

2- Peki...