30 / 04 / 2024

Aslı Dağaltı Dilsiz

Aslı Dağaltı Dilsiz

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1924 dolardan işlem görüyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 5 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Milyonlarca kişi şaştı kaldı! İslam Memiş bu yılın çıkış yapacak yatırım aracını açıkladı! Ne altın ne dolar…

Altın yatırımcıları ya da altın alacak vatandaşların sevineceği haber uzman isimden geldi. İşte detaylar!

Altın fiyatları hakkında son dakika önemli bir uyarı geldi

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından uzmanlardan da altın fiyatları hakkında peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Son olarak İslam Memiş altın fiyatları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Altın piyasası karman çorman! Rakamı duyan kuyumcuları doldurdu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından deprem yükselişleri başladı. Bundan dolayı da altın fiyatların vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Altında flaş tarih verildi! Analistler bu tarihi öğrenenler pişman olmayacak dedi

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından vatandaşlar da altın fiyatlarının geleceğini merak etmeye başladı. Altın fiyatlarıyla ilgili analistlerin ortak bir görüşü var.

Altın alacaklar Şubat ayına dikkat etsin! İslam Memiş kritik alış ve satış seviyelerini ilk kez açıkladı!

Çok sayıda altın yatırımcısı altın fiyatlarının yönünü merak ediyor. Altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş kritik seviyeler ve Şubat ayı için yeni bir tahminde bulundu. İşte detaylar…

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

Bu hafta dolar, altın ve gümüşte yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki doların durumu ne olacak? Gümüş fiyatı yükseliyor mu? Altın yatırımcısı ne yapmalı? Altın satmak için ya da altın almak için uygun zaman mı? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte detaylar…

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Altında rekor için tarih verildi! Bu tarihi aklınızdan çıkarmayın

Elinde altını olan ya da altına yatırım yapacak vatandaşlar altın fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Altın fiyatları hakkında bomba bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Aslı Dağaltı Dilsiz Haberi

Aslı Dağaltı Dilsiz

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Aslı Dağaltı Dilsiz, 05.06.1980'de Bursa'da doğdu. 2003 yılında İTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu ve aynı yıl İTÜ'de yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisans eğitimini Modern Konut Mimarlığında Mekan Anlayışı, Avrupa ve Türkiye İlk Dönem Örnekleri konulu tez çalışmasıyla tamamladı. 


Lisans eğitiminin ardından çeşitli mimari ofislerde konut, ofis mimari tasarımı ve çeşitli iç mekan proje tasarımlarında proje sorumlusu olarak görev aldı.

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmektedir.


YUDA Mimarlık

YUDA Mimarlık Aslı Dağaltı Dilsiz ve Ulaş Yılmaz tarafından İstanbul'da 2006 yılında kuruldu. 


Adres: Şehit Erdoğan İban Sok No :25.Akatlar 

Beşiktaş / İstanbul

Tel: +90 212 264 02 34

Fax: +90 212 264 02...