01 / 07 / 2024

Aslı Erdem

Aslı Erdem

ADT Grup Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Aslı Erdem, Caner Başaran ve Devrim Kilerciler tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Erdem Başçı: Yapısal dönüşümle büyüme artacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı'nın, Bakanlar Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada yapısal dönüşüm programının uygulamaya geçmesiyle Türkiye'nin büyüme potansiyelinin kademeli olarak artacağını ifade etti

Erdem Başçı: Risk primi tarihin en düşük seviyesinde!

Risk primi tarihin en düşük seviyesinde. Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, "Kamudaki basiretli borçlanma sonucunda Türkiye'nin risk primi tarihinin en düşük seviyelerine yakın seyretmektedir" dedi.

Erdem Tavas: Ankaralıları yeniden merkeze taşıyacağız!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas Ankara'da Ankara Çankaya adını verdikleri ve çalışmalarına başladıkları yeni projeleriyle Ankaralıları yeniden merkeze taşıyacaklarını söyledi..

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor!

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor. Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, ta r ili i evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor.

Erdem Başçı 2015 yılı enflasyon öngörülerini açıkladı!

TCMB Başkanı Erdem Başçı, 2015 yılında enflasyonun, orta noktası yüzde 6,1 olmak üzere yüzde 4,6 ile yüzde 7,6 aralığında gerçekleşeceğini öngördüklerini bildirdi.

Erdem Başçı: Tasarrufları arttırarak büyümeyi hedefliyoruz!

Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Ekonomi Konferansında konuşan Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Türkiye'de büyümeyi sağlamayı hedeflediklerini, çabaların da bu yönde olacağını bildirdi.

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Şükrü Erdem kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Erdem, ne zamandan beri, İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı olarak görev alıyor?

Şeyh Şüceaddin Camii aslına uygun şekilde yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tabakhane Caddesi'ndeki caminin bulunduğu alanın kamulaştırma sonrasında Vakıflar Bölge Müdürlüğüne devredildiğini belirtti. Şeyh Şüceaddin Camii aslına uygun şekilde yeniden yapılacak...

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Erdem Başçı: Enflasyon beklentilerini aşağı çekmek birinci önceliğimiz!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı yaptığı açıklamada " Enflasyon beklentilerini aşağı çekmek birinci önceliğimiz. Bu, uzun vadeli faizlerin azalmasına yol açacak " dedi.

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Mehmet Erdem Söke yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Çine Adnan Menderes Barajı’nın Söke Ovası rahatladığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Söke ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Aslı Erdem Haberi

Aslı Erdem

ADT Grup Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Aslı Erdem, Caner Başaran ve Devrim Kilerciler tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 13 Mart'ta kurulan ADT Grup Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi'nin iş konusu; Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek,konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyet gösterebilmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ADT Grup Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi adres: okmeydanı, Kaptanpaşa Mahallesi, İETT Blokları 4. Kapı NO:...