23 / 07 / 2024

Aslı Nemutlu heykeli

Aslı Nemutlu heykeli

İki yıl önce Erzurum Konaklı Kayak Merkezi' ndeki antrenmanı sırasında düşerek 18 yaşında hayatını kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu' nun heykeli, Kalamış Parkı' na dikilecek...

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

Sakarya'daki tarihi konak aslına uygun olarak inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kuyudibi’nde bulunan ve zamanla yıkılan tarihi konak için 4 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Tarihi yapıyı aslına uygun bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Viyana'da Hundertwasser tarafından yapılan ev aslında apartman!

Viyana‘da bulunan ve tasarımı Avusturyalı sanatçı Friedensreich Hundertwasser tarafından yapılan bu ev aslında bir apartman ve Viyana’nın en turistik yerlerinden...

Asl Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de Volkan Başkara tarafından kuruldu. 

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın dudak uçuklatan evi!

11 Mart Pazar günü evlenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın evi dudak uçuklattı. Futbolcu Turan villanın geniş bahçesine ufak bir futbol sahası yaptırmış.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, Boğaz’da yalı dairesi kiraladı!

Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan birlikte oturacakları evi geçtiğimiz günlerde kiraladı.

Aslı İç Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Aslı İç Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Balcı Şimşek tarafından kuruldu. 

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Asl Alüminyum İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Asl Alüminyum İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi Halit Aslan tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aslı Nemutlu heykeli Haberi

Aslı Nemutlu heykeli

Kadıköy Belediyesi tarafından Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Pala'ya yaptırılan bronz heykelin, Kalamış Parkı'na yerleştirileceği ve açılışının da 11 Ocak Cumartesi günü törenle yapılacağı açıklandı.


Bir kaide üzerine oturtulan ve başı Aslı Nemutlu'nun evinin bulunduğu yöne doğru çevrili durumdaki heykelin altında da yine sporcunun kendisine ait bir şiirden dizelerin yer alacağı...