02 / 05 / 2024

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul adres 

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul adres 

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

TLG Grup Otelcilik İnşaat Turizm Taşımacılık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

TLG Grup Otelcilik İnşaat Turizm Taşımacılık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Şahin tarafından kuruldu.

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi Mehmet Çelebi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Tezer Akkuş tarafından kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Grup 37 İnşaat Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Madencilik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup 37 İnşaat Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Madencilik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Şahbaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde kuruldu.

AC Grup Yapı Gıda Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AC Grup Yapı Gıda Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Coşkun Pamir tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Doğancılar Caddesi'nde kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul adres  Haberi

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul adres 

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
A.TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir....