02 / 05 / 2024

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, 27 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çakır tarafından kuruldu.

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Haberi

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü restoran, cafe, büfe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek satışları yapmak üzere tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve ayrıca bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2- Her türlü gıda, yiyecek ve içecek ürünlerinin alım ve satımını yapmak. 3- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda  toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 4- Her türlü hazır yemek üretimini...