05 / 05 / 2024

asmalı evleri fiyatları

asmalı evleri fiyatları

İkinci etap teslimlerinin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Asmalı Evler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 425 bin TL'den başlayıp, 750 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Projede ilk konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Konut tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan proje Dekar Yapı imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri fiyatları konum ve cephelerine göre değişiyor. 78 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede banka kredisiyle vade seçeneği sunuluyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat fiyatlar!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat fiyatları 750 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında belirlendi. Dekar Asmalı Hayat Evleri, Kasım 2016 tarihinde tamamlanıyor...

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat Evleri fiyatları!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlenen proje 78 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Dekar Asmalı Hayat Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Evleri fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Dekar Yapı tarafından inşa edilen projede 3+1'den 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Concord İstanbul Evleri lansmana özel fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1.175 adet daireden meydana geliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları...

Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen Bizim Evler 6 Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükseliyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları!

Toplam 1.270 tane daireden meydana gelen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları...

YDA Park Avenue Evleri fiyatları!

Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Park Avenue Konutları 1.885 tane daireden oluşuyor. Peki YDA Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

asmalı evleri fiyatları Haberi

asmalı evleri fiyatları

Toplam 170 daireden meydana gelen Asmalı Evler, İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.



55 dönüm arazi üzerinde yer alan Bahçeşehir Asmalı Evler, Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 134 metrekare ile 180 metrekare arasına değişiyor.


24 bloktan oluşan Asmalı Evler Bahçeşehir'de üçüncü etap teslimleri Ekim 2013'te gerçekleşecek. projede yer alan daireler 425 bin TL ile 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.




İkinci etap teslimlerinin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Asmalı Evler Dekar DK projesinde; yürüyüş alanları, spor alanları, fitness center, kafeler,  açık-kapalı otopark ve yarı olimpik yüzme havuzu yer alıyor.


0212 850 54 00

www.asmalievler.com

Merve...