29 / 04 / 2024

Asmalı Sokaklar daireleri

Asmalı Sokaklar daireleri

Asmalı Sokaklar Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Asmalı Sokaklar'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 420 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Asmalı Sokaklar'da 420 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Dekar DK tarafından yapılan İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Asmalı Sokaklar'da fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor. Asmalı Sokaklar projesindeki dairelerin metrekaresi ise 3 bin 400 TL'den başlıyor.

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat projesinde satışlar başladı!

Bahçeşehir'de Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Asmalı Hayat'ın ön satışları başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Aşmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul'un gelişen yıldızı Beylikdüzü - Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın ön satışına başladı.

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satış dönemi başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Asmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres bilgilerine göre İstanbul'un Başakşehir - Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde yükseliyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar'da teslimler gerçekleşti!

‘Her eve bir bahçe' anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslim gerçekleşti!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında gerçekleşti!

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa etmeyi hedefleyen ve bu kapsamda Günışığı Evleri, Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ve Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni projeye hazırlanıyor

Dekar DK Asmalı Sokaklar satış ofisi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Asmalı Sokaklar projesinde daire fiyatları 470 bin lira ile 869 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Asmalı Sokaklar daireleri Haberi

Asmalı Sokaklar daireleri



İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Asmalı Sokaklar projesi Dekar DK imzası taşıyor. Asmalı Sokaklar projesinde 22 bblokta toplam 100 adet bahçeli ev yer alıyor. Projede ki bahçelerin büyüklükleri 36 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.  Asmalı Sokaklar'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 420 bin TL ile 830 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



 Asmalı Sokaklar projesindeki konutların büyüklükleri 123 metrekareden başlayıp 158 metrekareye kadar yükseliyor. Proje kapsamındaki dairelerin metrekaresi 3 bin 400 TL'den başlıyor.


Asmalı Sokaklar İletişim:

Tel: 0212 850 54 00

Web: