15 / 05 / 2024

Aspen Yapı çalışmaları

Aspen Yapı çalışmaları

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya’nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı’nda Aspen’in yenilikçi sistemleri tercih edildi...

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Antalya'daki kaçak yapı çalışması durduruldu! 

Antalya'da üçüncü derece sit alanında inşa edilen kaçak yapı çalışmaları belediye ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. 

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Hatay'da üst yapı çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Altınordu'da alt yapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Aspen Yapı çalışmaları Haberi

Aspen Yapı çalışmaları



Rusya’da Moskova Şeremetyevo, Ukrayna’da Kiev Borispol, Hollanda’da Schiphol, Kanarya Adaları’nda Tenerife, Kuzey Irak’ta Erbil ile Türkiye'de Esenboğa, Sabiha Gökçen ve Atatürk Havaalanı gibi çok sayıda önemli projede yer alan Aspen Yapı, yeni bir başarıya imza attı. Rusya’nın St. Petersburg şehrinde yer alan,  yenileme ve yeni terminal projeleri kapsamında 694 milyon Euro’luk proje büyüklüğüyle dikkat çeken Pulkovo Havaalanı’nın yüzü Aspen Yapı’ya emanet edildi. Çok sayıda yabancı firmanın da yer aldığı projede, Türk yapı sektörü ve mühendisliğinin tecrübeli ismi Aspen, projenin zor detayları olan asma tavan sistemini inşa ediyor.


Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya’nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı’nda Aspen’in yenilikçi sistemleri tercih edildi. Yıllık 11 milyon kişi kapasiteli Pulkovo Havalimanı, hem Rusya’nın...