29 / 04 / 2024

Aspen Yapı rusya projesi

Aspen Yapı rusya projesi

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya'nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı'nda Aspen'in yenilikçi sistemleri tercih edildi...

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Ant Yapı Domodedovo'da sözünü tuttu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhit firmadan biri olan Ant Yapı; Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiği tarihte tamamladı. Ant Yapı’nın ilk havalimanı projesi, aynı zamanda en yüksek bedelli kontratı özelliği taşıyor.

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Ant Yapı, Rusya'da yeni projeye başlıyor!

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde bu yıl da 86. sırada yer alarak ilk 10 Türk firmasından biri olan Ant Yapı,  Rusya’nın Moskova şehrinde, otel-ofis projesine başlıyor.

Aspen Yapı rusya projesi Haberi

Aspen Yapı rusya projesi

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya'nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı'nda Aspen'in yenilikçi sistemleri tercih edildi. Yıllık 11 milyon kişi kapasiteli Pulkovo Havalimanı, hem Rusya'nın hem de dünyanın en modern terminallerinden biri olarak işaret ediliyor. Aspen, özellikle Pulkovo Havaalanı'nın ana terminal binasının sıra dışı geometriye sahip ve binanın önemli öğelerinden olan giriş ve bagaj holü ile çatı altı asma tavanlarında, başarılı bir çalışma ortaya koyuyor. Bu özel yapı. Aspen'in geleceğe yön veren vizyoner ürünleri ile dünyaya açılıyor. 


Sektörünün lider firmalarından Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bir çok global projesi paralelinde Rusya'nın gözde projelerinden biri olan Pulkovo Havalimanfna da Türkiye'nin imzasını attı. Dinamik ve modern bir tasarımla hayata geçen Pulkovo Havalimanı. Aspen'in kaliteli...