29 / 04 / 2024

Aspen Yapı yurtdışı projeleri

Aspen Yapı yurtdışı projeleri

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya'nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı'nda Aspen'in yenilikçi sistemleri tercih edildi...

Kredi kartı kullananlar dikkat! BBDK yasakladı: O harcamalara taksit yapılamayacak

Son dakika haberine göre; Artık kredi kartıyla havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılamayacak.

Yapı Kredi'den 1000 TL açıklaması... Müşterileri ilk olarak baksın

Yapı Kredi'de sık kampanya düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yapı Kredi'den yurtdışına gidecek müşterilere yansıtılacak para puanlar hakkında açıklama yapıldı.

AHBAP'a yapılan bağışlarla ilgili önemli detay

Yurtiçi ve yurtdışından yardımseverlerin bağış yaptığı AHBAP derneğine yapılan yardımlarla ilgili önemli bir detayı Vergi Uzmanı Murat Batı dile getirdi.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik 2021!

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sur Yapı Antalya'da daire teslimleri hız kesmiyor!

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ödüle layık görülen Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor. Projede yer alan 13 blokun daha teslim işlemlerine başlanıyor.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Aspen Yapı yurtdışı projeleri Haberi

Aspen Yapı yurtdışı projeleri

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya'nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı'nda Aspen'in yenilikçi sistemleri tercih edildi. Yıllık 11 milyon kişi kapasiteli Pulkovo Havalimanı, hem Rusya'nın hem de dünyanın en modern terminallerinden biri olarak işaret ediliyor. Aspen, özellikle Pulkovo Havaalanı'nın ana terminal binasının sıra dışı geometriye sahip ve binanın önemli öğelerinden olan giriş ve bagaj holü ile çatı altı asma tavanlarında, başarılı bir çalışma ortaya koyuyor. Bu özel yapı. Aspen'in geleceğe yön veren vizyoner ürünleri ile dünyaya açılıyor. 


Sektörünün lider firmalarından Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bir çok global projesi paralelinde Rusya'nın gözde projelerinden biri olan Pulkovo Havalimanfna da Türkiye'nin imzasını attı. Dinamik ve modern bir tasarımla hayata geçen Pulkovo Havalimanı. Aspen'in kaliteli...