12 / 05 / 2024

Asrım İnşaat iletişim

Asrım İnşaat iletişim

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Doğru tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Onur Şimşek tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Doğru tarafından kuruldu.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aryap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çiçek tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Asrım İnşaat iletişim Haberi

Asrım İnşaat iletişim

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Doğru tarafından kuruldu.

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul...