28 / 07 / 2024

ASTİM OSB nerede

ASTİM OSB nerede

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

ASTİM OSB'nin atık suları yüzde 96 oranında temizlendi!

Aydın Sanayi Ticaret İş Merkezi OSB Müdürü Hakan Maraş, kentin en modern arıtma tesisine sahip olduklarını belirterek fabrika atık sularının yüzde 96 oranında temizlenerek dereye bırakıldığını söyledi

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen alacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında sözleşmeli öğretmenlik duyurusu yaptı. Buna göre, sözleşmeli öğretmenliğe kaç bin aday başvuru yaptı? Mülakatlar nerede ve nasıl yapılacak ve mülakat ayrıntıları nelerdir?

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Şeker ve astım hastalığı olanlara erken emeklilik fırsatı doğdu!

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olanlar vergi indirimi talebinde bulunarak erken emekli olabiliyor. Çalışan işçiler "meslek hastalığı", memurlar da "vazife malulü" olarak bu haktan yararlanıyor.

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Feridun Geçgel ne zaman doğdu? Astor Enerji, tüm faaliyetlerini nerede topladı? İşte Feridun Geçgel ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

İstanbul’da kirli hava alarmı! Astım ve KOAH hastaları sakın dışarı çıkmayın!

İstanbul’da sabah saatlerinde oluşan gri bulutlar halk sağlığını tehdit ederken, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Pror. Dr. Bilun Gemicioğlu, kronik öksürük vakalarının arttığını söyledi.

Bosch Hava Temizleme Makinesi kaç TL? 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Günümüzde hızla popülerliği artan cihazlardan hava temizleme makineleri, astım hastaları ve bebeği olan ailelerin yanı sıra, kış günlerinin kapalı ortamına rahat bir nefes almak isteyenlerin de tercihleri arasında. Peki Bosch Air 4000 hava temizleme makinesi fiyatlarını sizler için derledik.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Arnica'nın sil süpür serisi coştu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi 

Arnica sil süpür serisi ile temizlik yapmayı eğlenceli hale gitiriyor. Kolaylaştırıcı aparatları ve astım hastaları ile alerjik bünyelere uygun yapısı ile Arnica müşteri gözünde üst sıralara çıkıyor. Peki Arnica marka elektrikli süpürgeler kaç lira? İşte Arnica güncel fiyat listesi. 

POMEM mülakatları nerede yapılıyor? 28. Dönem POMEM mülakat sınav giriş belgesi…

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 28. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri açıklandı. Adaylar, mülakat yerlerini Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sayfasından öğrenebilecek. POMEM sınav giriş belgesi, e-Devlet’ten de görüntülenebilecek.

THY, 1.000 kabin memurunu işe alacak! İşte aranan şartlar!

Havacılık sektöründe dengeleri alt üst eden COVID-19 salgınına rağmen Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan yayımladı. Peki THY kabin memuru işe alım ilanı nerede? THY kabin memuru şartları 2022 nedir?

ASTİM OSB nerede Haberi

ASTİM OSB nerede

ASTİM OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Halil Tavil, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Gözlüklü, Zühtü Özçelik, Ali Osman Çelik ve ASTİM OSB Bölge Müdürü Erdem Bilgili, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu’nun projeleri hakkında Vali Ayyıldız’a bilgi veren Başkan Maraş, sanayicilerin enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürecek doğalgaz şebekesinin yapımına başlayacaklarını, bununla ilgili ihalenin son aşamaya geldiğini bildirdi.


ASTİM OSB’de sanayicilere tahsis edilmek üzere yeni arsa oluşturma çalışmalarına da başladıklarını belirten Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti. Nitelikli eleman bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan sanayicinin personel ihtiyacına cevap vermek için yapılacak eğitim çalışmalarına da değinen Gökhan Maraş, imar planı çalışmaları...