15 / 05 / 2024

Astir Palace nerede

Astir Palace nerede

Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı.

Astir Palace Vouliagmeni 393 milyon avro bedelle satıldı!

Aralarında Türkiye'den Doğuş Grubu'nun bulunduğu konsorsiyum, 393 milyon avro bedelle lüks otel kompleksinin yüzde 90 hissesine sahip oldu.

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Konutları için 30 ay vade imkanı sunuluyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 248 suit daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. Peki Prime Palace Evleri nerede?

Babacan Prime Palace Rezidans nerede?

Prime Palace Residence'de teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Babacan Prime Palace Rezidans nerede?

Babacan Yapı Prime Palace nerede?

Prime Palace Rezidans tek blok halinde inşa ediliyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor. Peki Babacan Yapı Prime Palace nerede?

Astir Palace oteline Türk yatırımcı!

Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı.

Yunanistan'daki Astir Palace Türk ve Araplara satıldı!

Yunanistan özelleştirme ajansı (HRADF), Atina dışında bulunan lüks tatil merkezi Astir Palace'ı Türk ve Arap yatırımcıların kurduğu Jermyn Street Real Estate Fund'a 400 milyon euro karşılığında sattı.

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace nerede?

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon suit daire tiplerinden meydana gelen Ottomare Palace nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili cevabı veriliyor...

Hisar Yapı Hisar Palace nerede?

Hisar Yapı Hisar Palace nerede sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Hisar Yapı Hisar Palace projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Doğuş Grubu Yunanistan'daki yatırımlarına Astir Palace Resort Vuliagmeni ekledi!

Yunanistan Hükümeti, 'Astir Palace Resort Vuliagmeni' yarımadasının, aralarında Doğuş Holding'in de bulunduğu altı şirketten oluşan konsorsiyuma satışını onayladı. Yunan Özelleştirme İdaresi'nin tarafları imzaya çağırmasıyla satış işlemi tamamlanacak...

Astir Palace nerede Haberi

Astir Palace nerede


Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı. Söz konusu fonda, Türk yatırımcılar da bulunuyor. Geçtiğimiz yıl mart ayında Yunanistan’ın en üst mahkemesi tarafından satışı durdurulan Astir Palace oteli için bir kez daha masaya oturuldu. 


Türkiye, Abu Dabi, Dubai, Kuveyt ve Arap Emirlikleri’nden yatırımcıların temsil edildiği gayrimenkul yatırım fonu, otelin satışı için Yunan makamlarıyla bir anlaşma imzaladı. Yunanistan Varlık Geliştirme Fonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Jermyn Street Real Estate Fund, Astir Palace (otelinin) geliştirilmesi için tadil edilmiş özel imar ve alan planını sunmak üzere anlaşma imzalamıştır” denildi. Özelleştirme ajansı, yeni imar planının, mahkemenin kararına göre uyarlandığını belirtti.


Yüksek mahkeme, geçen yılki...