09 / 05 / 2024

Astro Beylikdüzü projeleri

Astro Beylikdüzü projeleri

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve de inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu.Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz fırsatı...

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor...Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projeleri anlattı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projelerden bahsetti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Beylikdüzü'nde sosyal alan projeleri artacak!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Altunhan Beylikdüzü projeleri nerede?

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan projeler konut ve ticari birim olarak dizayn edildi. Konut projesinin çalışmalarına 20 gün sonra başlanack. Beylikdüzü Residence adıyla yükselecek olan ticari projenin detayları henüz belli

Altunhan İnşaat Beylikdüzü projeleri!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü projeleri konut ve ticari proje olarak yükselecek. Beylikdüzü Residence adıyla yükselecek olan ticari projenin detayları henüz belli değil. Konut projesinin çalışamlarına ise 20 gün sonra başlanıyor.

Astro Beylikdüzü projeleri Haberi

Astro Beylikdüzü projeleri

Batı Yapı’nın düzenlemiş olduğu kampanyada firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade 0 faiz ödeme sistemi devam ediyor. Astro Beylikdüzü projesi, karlı bir yatırıma ulaşma yolunda alıcılarına destek sağlamak amacıyla kesin kira garantisi ile kısa sürede kar etme fırsatı da sunuyor.


Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet Bulvarı’ nda konumlanan Astro Beylikdüzü projesi 160.000 TL’ den başlayan fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. Şu ana kadar ortaya koyduğu prim grafiğine göre her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.


Beyaz Eşyalar Standart…


Kısa sürede beklentilerin üzerinde bir satış grafiği yakalayan Astro Beylikdüzü Projesi, her metrekaresi kullanım açısından son derece elverişli 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tip sunmaktadır. Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşmaktadır. 


47...