15 / 05 / 2024

Aşuroğlu Metal adres

Aşuroğlu Metal adres

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çağan tarafından tarafından kuruldu.

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çağan tarafından tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Hacıoğlu Metal Maden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Metal Maden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hacıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde kuruldu.

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz edilecek!

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz ediliyor. 'Bina terzisi' olarak adlandırılan firmanın % 26'sı halka açılacak ve arz büyüklüğü de 37 milyon lira olacak.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Maslak 1453 Ağaoğlu adres bilgileri!

Maslak 1453 konut projesi 314 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin 1453 metrekare uzunluğunda alışveriş caddesi bulunuyor. Maslak 1453 Ağaoğlu adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 adres!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde hem yüzde 10 peşinatla hem de 36 ay vade farksız taksit ödemesiyle daire sahibi olunabiliyor. İşte Ağaoğlu Maslak 1453 adres bilgileri..

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satış ofisi!

Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika uzalıkta inşa edilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satış ofisi adres bilgileri şu şekilde: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL...

Ağaoğlu Bakırköy 46 iletişim!

Ağaoğlu Bakırköy 46 iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Ağaoğlu Bakırköy 46 projesinde 12 tanesi villa olmak üzere toplam 1.277 konut yer alıyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimleri 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan Selenium Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy'de metrekaresi 6 bin 250 liradan başlıyor

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim! 2016'da teslim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim bilgileri kapsamında adres, telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy'deki daireler 2016 yılında teslim edilecek

Aşuroğlu Metal adres Haberi

Aşuroğlu Metal adres

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çağan tarafından tarafından kuruldu.

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslamaz tes levha çubukları, maşonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak. Her türlü metal ürünlerin hurda hallerinin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü katı...