02 / 05 / 2024

Asyaport açılış 2015

Asyaport açılış 2015

Türkiye'nin en büyük konteyner limanı Asyaport'un tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. Limanın 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor. Liman, İstanbul'daki Ambarlı Limanı'nın yükünü büyük ölçüde hafifletecek.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışa hazırlanıyor!

İnşaat çalışmaları 2015 yılının ikinci çeyreğinde başlayan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in resmi açılışı 2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren aşamalı olarak yapılacak...

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Niğde Kız Kampüsü açılış için gün sayıyor!

Niğde Merkez Kırbağları mevkinde yapımı tamamlanan Niğde Kız Kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci döneminde hizmete açılıyor.2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyor.

Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura 2015 detayları!

TOKİ Edirne Lalapaşa'da 2+1 olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa kura 2015 detayları...

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılış tarihi değişti!

Daha önce 2015-16 futbol sezonunun açılışına yetişeceği açıklanan, ardından sezonun ikinci yarısı için söz verilen Trabzonspor'un yeni stadının açılış tarihi bir kez daha ertelendi.

Konut satış istatistikleri Eylül 2015!

Konut Satış İstatistikleri Ağustos 2015 verilerine göre, Türkiye’de 2015 Ağustos ayında 112 bin 463 konut satılmıştı. Peki, Türkiye'de 2015 Eylül ayında kaç adet konut satışı yapıldı? Konut satış rakamı ile en yüksek paya hangi il sahip oldu?

Asyaport açılış 2015 Haberi

Asyaport açılış 2015

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde inşası devam eden ve 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Asyaport'un dev vinçleri, limandaki yerlerini almaya başladı. Liman, İstanbul'daki Ambarlı Limanı'nın yükünü büyük ölçüde hafifletecek.


Asyaport'un faaliyete geçtiğinde konteyner operatörü Mediterranean Shipping Company'nin (MSC), ana limanı olarak kullanılacağını söyleyen Asyaport Limanı İşletme Müdürü Kadir Uzun, limanda 450 milyon dolarlık yatırımın yapıldığını ve 1.200 kişiye istihdam sağlanacağını belirtti.


Asyaport'un, Karadeniz'e kıyısı bulunan ülkeler tarafından aktarma limanı olarak kullanabileceğini ve transit liman olarak adlandırılan bir aktarma limanı olacağını vurgulayan Uzun, "Asyaport, dünyada üretilen en büyük vinçlerin kullanıldığı teknolojiye ve en büyük konteyner gemilerinin yükünü boşaltacak ve bu gemilerin yanaşması için yeterli derinliğe sahip bir liman olarak faaliyet gösterecek. Vinçler, limana yerleştirilmeye başlandı. Çin'de üretilen elektrikli e-RTG'lerimiz yani vinçlerimizden 6'sı geldi....