03 / 05 / 2024

ata gayrimenkul ulaşım

ata gayrimenkul ulaşım

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme ile anlaştı.

Ata Gayrimenkul Çorlu gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Çorlu gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Giresun gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Giresun gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Ordu gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ordu gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Düzce gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Düzce gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Ata Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul 6 Mayıs' ta genel kurul toplantısı yapacak.

Ata Gayrimenkul kar dağıtım politikasını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kar dağıtım politikasını yayınladı.

Ata Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı. Şirket gelir tablosu haberimizde yer alıyor...

Ata Gayrimenkul Ağrı Leylekpınar ihalesinden çekildi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağrı İli, Merkez İlçesi, Leylekpınar Mahallesi ihalesinden çekildi...

Ata Gayrimenkul işlem özetlerini yayınladı!

Ata YatırımMenkul Kıymetler bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı...

Ata Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı...

Ata Gayrimenkul iletişim bilgilerini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. iletişim bilgilerini yayınladı...

Ata Gayrimenkul yapı kullanma izin belgesi aldı!

Ata Gayrimenkul Giresun Kapu Mahallesi'nde yapı kullanma izin belgesi aldı...

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

ata gayrimenkul ulaşım Haberi

ata gayrimenkul ulaşım

Ata Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim kurulunun 30/01/2015 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; 31.12.2014 tarihi itibarıyla portföyümüzde bulunan her bir varlık için "Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş."nden değerleme hizmeti alınmasına, 2015 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise "Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş." ile "Artı Gayrimenkul  Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına katılanların oy birliği ile karar...