28 / 08 / 2024

ata köseoğlu kimdir

ata köseoğlu kimdir

Sabancı Holding, Grup Başkanlığı organizasyonlarında yeni atamalar yapıldı.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Jiyan Serhat Köseoğlu tarafından kuruldu. 

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

ata köseoğlu kimdir Haberi

ata köseoğlu kimdir

Sabancı Holding, Grup Başkanlığı organizasyonlarında yeni atamalar gerçekleştirdi. Perakende Grup Başkanlığı’nı halen Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Ata Köseoğlu üstlenecek.  Sanayi Grup Başkanlığı görevini halen Kordsa CEO’su olarak görev yapmakta olan Cenk Alper yürütecek. Sanayi Grup Başkanlığı altında Brisa, Kordsa, Temsa Otobüs, Temsa İş Makinaları ve Temsa Motorlu Araçlar şirketleri yer alacak. Çimento Grup Başkanlığını ise, Yünsa’nın yönetim sorumluluğu ile birlikte Mehmet Hacıkamiloğlu üstlenecek. Yeni atamalar 1 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak.


Görevine 30 Mart itibarıyla başlayacak Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Sabancı Holding olarak, başladığımız yeni etapta bir dönüşüm yaşıyoruz. Sürekli gelişim anlayışını odağına alan, sinerjisi yüksek, dinamik ve etkin bir yapıyla Topluluğumuzu geleceğe daha sağlıklı taşıyacağımıza inanıyoruz....