03 / 05 / 2024

Ataç İnşaat sahibi kim

Ataç İnşaat sahibi kim

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Turgutlar İnşaat Sahibi Mustafa Turgut, yapımı devam eden Bozkır Şehir Konağını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Arz ve talep arasındaki dengesizlik arsa fiyatlarını artırıyor!

Balıkesir'deki inşaat sektörünün önemli isimlerinden İleride İnşaat sahibi Galip Ertekin, inşaat sektörünü değerlendirdi. Ertekin, arz ve talep arasındaki dengesizliğin arsa fiyatlarını artırdığını belirtti.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kentsel dönüşüm Ceyhan için önemli!

Yaptığı kaliteli inşaatlarla Ceyhan’da en saygın Müteahhitler arasında olan CEYMİD Başkanı ÖVET İnşaat Sahibi Beytullah Övet Gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'taki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Nezih İnşaat başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi verdi.

Osmanlı İnşaat mağdurları Nuriye Bakırcı adına suç duyurusunda bulundu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Şirket Müdürü Müslüm Allı adına suç duyurusunda bulundu. İşte suç dilekçesinin içeriği...

Osmanlı İnşaat mağdurları suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı, eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında 25 Temmuz Cumartesi günü suç duyurusunda bulunacak.

Alanya, İranlıların gözdesi oldu!

Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Alanya Deluxia Golden Palace'da İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Sanatçılar klip çekerken, Alanya'nın da tanınmasına katkı sağlıyor.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

Ataç İnşaat sahibi kim Haberi

Ataç İnşaat sahibi kim

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. ile Anteks Antalya Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. 


Daha sonra Ataç Grubu altında toplanan iki şirket bünyesinde iplik, boya ve dokuma fabrikaları, enerji firması, özel okul ve otelleri barındırıyordu.


Ataç İnşaat, 2011’de cirosunu en çok artıran Türkiye’nin üçüncü şirketi seçildi ve çoğu kez de Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketi arasında yer aldı. Anteks ise Armani, Lacoste, Versace gibi dünya devlerine yönelik üretimler yapıyordu.


Ataç’ın kurucularından Hikmet Ataman 2005’te hayatını kaybederken, yerine oğlu Halil Ataman geldi. 


İşadamı Hüseyin Çalık ise şirket batış sürecine girdikten kısa süre sonra 2014 Haziran ayında hayatını kaybetti. 


Batış sürecine giren Türkiye’nin devlerinden Ataç ve...