18 / 05 / 2024

Ataç İnşaat sanayi

Ataç İnşaat sanayi

Ataç İnşaat ve sanayi A.Ş. sermayesinin 125 milyon TL'ndan 159.082.427,50 TL'ye sermaye artırımı tescilini yayınladı...

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarık Ablak tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Kemer Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nedim Gülsuyu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atanur Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Aydoğan ve Yusuf Murat Tüzün ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

CPR Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CPR Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Çapur tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Barajyolu Caddesi'nde kuruldu.

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi açıldı!

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi, Yusuf İyilik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde açıldı.

OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Dursunbey Caddesi'nde kuruldu.

Koçak Yatırım İnşaat Sanayi Turizm Nakliyat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Yatırım İnşaat Sanayi Turizm Nakliyat ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Mukip Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ersinler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersinler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ersin ve Ergün Ersin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Ataşehir, Aşıkveysel Mahallesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat sanayi Haberi

Ataç İnşaat sanayi

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz sermayesinin 125 milyon TL'ndan 159.082.427,50 TL'na Tahsisli olarak artırılması ile ilgili tescil işlemi...