30 / 04 / 2024

Ataç İnşaat şirket hisseleri

Ataç İnşaat şirket hisseleri

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat şirket hisselerinin satışları için yapılan görüşmeleri yayınladı...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat şirket hisselerini geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket paylarının, hisselerini geri alımı hakkında bildiri yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat şirket paylarını geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. sermayesindeki payları geri aldı. Kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda paylaştı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Utopya Turizm İnşaat şirket sözleşmesi değişikliği kararı verdi!

Utopya Turizm İnşaat yönetim kurulu şirket esas sözleşmesini Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni dava!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak.

Osmanlı İnşaat mağdurları suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı, eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında 25 Temmuz Cumartesi günü suç duyurusunda bulunacak.

Özsoy İnşaat Collesium projesini 20 milyon TL yatırımla inşa ediyor!

Ozsoy İnşaat şirket ortağı Alper Özsoy dünyanın yedi harikasından biri olan Collesium'un söz konusu projede ele alındığını belirterek, "Türkiye'de ilk tarihi dokulu rezidans projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Ataç İnşaat şirket hisseleri Haberi

Ataç İnşaat şirket hisseleri

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


BİST tarafından yapılan 31.12.2013 tarihli açıklamada bahsi geçen yabancı yatırımcı ile şirket hisselerimizin satışına ilişkin olarak; Şirketimiz A ve B grubu hisse sahipleri ile yabancı bir yatırımcı arasında görüşmeler devam etmekte olup, bahse konu işlemler ile ilgili olarak şirketimize herhangi bir yazılı bildirim henüz yapılmamış, şirketimiz herhangi bir sözleşmeye taraf sıfatı ile katılmamış ve konuya ilişkin yönetim kurulu tarafından herhangi bir karar alınmamıştır. Hissedarlarımızdan, görüşmelerin ülkemizde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve döviz/TL paritesi üzerindeki etkileri yüzünden uzadığı ne var ki nihai hale gelmek üzere olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Konu ile ilgili olarak şirketimiz henüz taraf olmadığından, yatırımcılarda algı yaratabilecek kesin olmayan bilgiler verilmesinden kaçınılmıştır. Şirketimize yapılacak tüm bilgilendirmeler ivedilikle yatırımcılarımızla paylaşılacak olup, bu husus ile...