06 / 05 / 2024

Ataç İnşaat tarihçe

Ataç İnşaat tarihçe

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yemen Erdin tarafından kuruldu. 

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Perihan Ersin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Volkan Durmaz ve İsmail Hasan Soyak ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak!

Meva İnşaat İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık!

Konutların 4+1 dubleks şeklinde tasarlandığı proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde inşa ediliyor. RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık dairelerin teslimleri Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Nor Çağdaş İnşaat Mekanik Eğitim Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nor Çağdaş İnşaat Mekanik Eğitim Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Topaloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Armor Yapı İnşaat ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armor Yapı İnşaat ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydoğan Dinçel tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat tarihçe Haberi

Ataç İnşaat tarihçe

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu, 10 Eylül 2013 (bugün) Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 


Yayınlanan bilgiye göre istifa etmiş olan Hüseyin Çalık'ın yerine atanan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu, 1971 yılın AİTİA mezunu. 


Memur olarak çalışmaya başlayan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu,  BOTAŞ'ta, Şef, Müdür, Mali İşler Daire Başkanı ve son 5 yılı Genel Müdür Yardımcısı olmak üzere 16 yıl görev yaptı.


Ayrıca Alsim Alarko San. Tes. Ve Tic. A.Ş. dış finansman ve anlaşmalardan sorumlu Grup Koordinatör Yardımcısı, Transbalkan İnşaat şirketinde Genel Müdür, Kazancı Holding/Aksa Enerji'de Yönetim Kurulu Danışmanı, MMEKA'da CFO görevlerinde bulundu.


Mart 2012'de Latek Yönetim Kuruluna bağımsız üye olarak atanan Akşemsettinoğlu, Yeminli Mali Müşavir ünvanına sahip olup, İngilizce bilmektedir. 


Abdullah Sami Akşemsettinoğlu, evli,2 çocuk babasıdır. 


Ataç İnşaat tarihçesi..

1962 yılında...