11 / 05 / 2024

Atakent Zülfikar Parkı nerede

Atakent Zülfikar Parkı nerede

Küçükçekmece Belediyesi’nin, Atakent Mahallesi Hz. Ali Camii’nin yanındaki 8 dönümlük arazide hayata geçirdiği Zülfikar Parkı, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi, törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katıldı...

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Zülfikar Soyvural: Tapu harcı yüzde 1'e düşmeli!

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, konut satışlarındaki ciddi düşüşe dikkat çekti. Soyvural, tapu işlemleri üzerinden alınan tapu harcının yüzde 1'e düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Zülfikar İnönü Tümer: Kentsel dönüşüm insan odaklı olmalı!

CHP Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, kentsel dönüşümün vatandaş odaklı olması gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Zülfikar İnönü Tümer'den kentsel dönüşüm önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye'deki kentsel dönüşüm için TBMM Başkanlığı'na araştırma önergesi sundu.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Ankara Ragıp Tüzün Parkı ihalesi ne zaman yapılacak?

Yenimahalle Belediyesi Ragıp Tüzün Parkı'nı yepyeni bir konseptle yaza hazırlıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ragıp Tüzün Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Fatih Kızılelma Parkı yenilendi!

Haseki Sultan Mahallesi sınırları içerisinde Kızılelma Caddesi üzerinde Kasap Halil Cami yanında yer alan ve caminin ihyası ile kullanımı kısıtlanan park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme programına alındı.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Atakent Zülfikar Parkı nerede Haberi

Atakent Zülfikar Parkı nerede


Küçükçekmece Belediyesi’nin, Atakent Mahallesi Hz. Ali Camii’nin yanındaki 8 dönümlük arazide hayata geçirdiği Zülfikar Parkı, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.


Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Celal Erdoğan, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Anaokulu öğrencilerinin de oyun alanlarını keşfetmesi amacıyla katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. Protokol üyeleri hep birlikte kurdela keserek parkın açılışını gerçekleştirirken, çocuklar ve vatandaşlarla da yakından ilgilendi.


“YENİ PARKLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Açılışta konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Hz. Ali Camii’nin yanında açtığımız bu parka, onun kılıcının ismini verdik. Atakent’te yeşil alan anlamında kısa süre...