30 / 04 / 2024

ataköy lojman satışı

ataköy lojman satışı

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

İstanbul Ataköy'deki lojman satışa çıkarıldı!

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy No:1'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de yaşam başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler için devam ediyor..

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Yalı Ataköy dükkan satış ihalesi katılım koşulları!

Yalı Ataköy dükkan satış ihalesi katılım koşulları kapsamında açık artırma ihalesine 150 bin TL bedelle başvurulabiliyor. İhale kapsamında satışa sunulan dükkan sayısı 61...

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri 9 Aralık'ta satışta!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy projesindeki cadde dükkanları açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. 

Nivo Ataköy daire satış fiyatları!

Nivo Ataköy projesi toplam 314 daire ve 73 adet ticari birimden oluşuyor. Nivo Ataköy daire satış fiyatları 640 bin TL'den başlıyor...

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

ataköy lojman satışı Haberi

ataköy lojman satışı

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ataköy Karlıtepe Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Sitesi'ndeki S-4 blokunu satışa sundu. Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre, içinde 98 daire bulunan ve üç bitişik binadan meydana gelen yapı bir süre önceye kadar Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü personeli tarafından lojman olarak kullanılıyordu. Haziran 2017 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTON A.Ş binayı deprem güvenliği açısından inceledi. Binanın taşıyıcı sistem rölövesi çıkartıldı, karot numunesi alındı ve bilgisayar ortamında modellenen binada deprem analizi de yapıldı.  Ayrıca betonarme yapının korozyon ve karbonatlaşma testleri de yapıldı.

‘KULLANILAMAZ HALDE' DENİLDİ

Söz konusu incelemelerden sonra hazırlanan 603 sayfalık analiz raporunda “Binanın konut olarak kullanılması için gerekli olan can güvenliği performans seviyesini sağlamadığı görülmüştür” ifadeleri yer aldı. Raporun sonuç bölümünde birinci ve ikinci...