06 / 05 / 2024

ataköy nef konutları ödemeler

ataköy nef konutları ödemeler

Nef Ataköy Evleri, Timur Gayrimenkul imzası ile Ataköy'de konut, ofis, mağaza ve otel olarak yükseliyor. Nef Ataköy projesinde yüzde 20 peşinatla ev sahibi okunabiliyor...

Peker GYO, Ataköy Nef 22'deki 37 bağımsız bölümden 33.6 milyon TL kazandı!

Peker GYO'nun Ataköy Nef 22 projesinde yer alan 37 adet bağımsız bölümlerin (yüzde 100 hissesinin) piyasa değeri Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 33 milyon 610 bin TL olarak takdir edildi. 

Nef Ataköy Konutları güncel ödeme kampanyası!

Nef Ataköy Evleri, Timur Gayrimenkul imzası ile Ataköy'de konut, ofis, mağaza ve otel olarak yükseliyor. Nef Ataköy projesinde yüzde 20 peşinatla ev sahibi okunabiliyor...

Selenium Ataköy'de teslimler başladı!

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Ataköy Avrupa Konutları'nda yatırımı erken değerlendirme imkanı!

E-5 otoyolunun hemen yanı başında Ataköy’de yükselen projede kaba inşaat tamamlandı. Avrupa Residence & Office Ataköy inşaatının hızlı ilerleyişi, yapılan yatırımların erkenden değerlenmesine imkan tanıyor.

Ataköy Avrupa Konutları ev fiyatları!

Ataköy Avrupa Konutları ev fiyatları 691 bin 480 TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde teslimler bu yıl Eylül ayında yapılacak...

Ataköy Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Artaş İnşaat'ın projesi Avrupa Konutları Ataköy'de 1+1'lerin fiyatları 615 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesi 350 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

Artaş Ataköy Avrupa Konutları fiyat listesi!

Artaş Ataköy Avrupa Konutları fiyat listesi 615 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde daire teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanıyor...

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim!

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılan proje Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor. Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.

Ataköy Avrupa Konutları fiyatlar!

Yenibosna'da Airport AVM 'nin yanında inşa edilen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor. Ataköy Avrupa Konutları fiyatlar kapsamında 1+1 daireler 655 bin TL 'den başlıyor.

Ataköy Avrupa Konutları fiyatları!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Ataköy Avrupa Konutları fiyatları 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Ataköy Avrupa Konutları'nda fiyatlar 655 bin TL'den başlıyor!

Lüks detaylara sahip 165 rezidans daire ile 52 ofis ve dükkandan oluşan Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla satışlar başladı...

Ataköy Avrupa Konutları iletişim!

Ataköy Avrupa Konutları iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 655 bin TL'den başlangıç gösteren proje 8 bin 796 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ataköy Avrupa Konutları fiyat!

Ataköy Avrupa Konutları fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 8 bin 796 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

ataköy nef konutları ödemeler Haberi

ataköy nef konutları ödemeler

Konut, ofis, mağaza ve otel projesi olarak hayata geçirilen Nef Ataköy projesi, Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projedeki konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor.


Nef Ataköy Evleri'nde  1.269 konut, 232 odalı otel, 20 bin metrekare mağaza ve 10 bin metrekare ofis alanı mevcut. Nef Ataköy Konutları 24 bin 208 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 



Nef Ataköy Konutları güncel ödeme kampanyası!

1+1 konut satışları tamamlanan Nef Ataköy projesinde güncel daire fiyatları 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Ataköy Konutları ortak alanlarında, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi olanaklara da yer veriliyor. 


Nef Ataköy Konutları güncel ödeme kampanyası!

Projede teslimlerin  Haziran ayında başlaması planlanıyor. Nef Ataköy ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşin ödemelerde 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor.



Telefon: 444 9 633

Web adresi: http://