28 / 04 / 2024

Ataköy sahili yeniden şekilleniyor

Ataköy sahili yeniden şekilleniyor

DATİ Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, 500 bin metrekarelik bölgede yapılacak projenin 1.5 milyar dolara mal olacağını ve üç fazdan oluştuğunu açıkladı.

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Sea Pearl Ataköy'de kişiye özel lüks daireler!

Kuzu Grup'un Sea Pearl Ataköy projesinde lüks yeniden tanımlandı. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede, örnek daireler de hazır.

Bostancı Sahili yeniden planlanıyor!

İstanbul Kadıköy’deki Bostancı sahili yeniden planlanıyor. Sahile 92 bin metrekarelik ek dolgu yapılarak yeşil alan 225 bin metrekareye çıkarılacak. Ayrıca dolgu alan birçok farklı özellikte sosyal tesisler yapılacak.

Yalı Ataköy arazi davası sonuçlandı!

Ataköy’de 16 katlı 5 bloğun yükseldiği arazi hakkında 6 yıldır süren dava sonuçlandı. “Yeşil alanın betonlaşma riski” konusunda yeniden yargılama yapılacak.

SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hazır!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de örnek daire heyecanı yaşanıyor. Lüksün yeniden yorumlandığı projede 1.5+1 ve 4.5+1 tipinde iki örnek daire hazırlandı.

Bakırköy Ataköy'deki Osmanlı kulesinin olduğu alan imara mı açılacak?

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında Bakırköy STK Platformu'nun imara açılan Ataköy sahili hakkındaki görüşlerine yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in o yazısı...

Ataköy'de 5 yıl önceki arazi satışı iptal edildi!

Ataköy sahilde inşaatlar bitti ama mahkemeden TOKİ’nin 5 yıl önce projeler için yaptığı arazi satışına iptal kararı geldi. Dava açıldıktan 5 yıl sonra yeniden görülecek!

Ataköy Sahili'nde metrekare fiyatları 15 bin liraya ulaştı!

Arsa sorunun yaşandığı İstanbul'da artık var olan arsa stokları ve fabrika arazileri hemen tüketiliyor. Ataköy-Zeytinburnu hattında da bu tespite uyan bir dönüşüm yaşanıyor.

Ataköy sahili halka kapanıyor!

Ataköy sahil şeridinin şekli dolgu ve inşaatlarla değiştirildi. Sahil alanının tamamı için inşaat izni verilirse sahilin tamamı halka kapatılacak.

Ataköy sahili değişiyor!

Ataköy sahil şeridi dolgu ve inşaatlarla değişiyor. Mega Yat Limanı için dolgu alanı tamamlanmak üzere. Yaklaşık 140 dönümlük alan dolduruldu.

Ataköy sahili yeniden şekilleniyor!

DATİ Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, 500 bin metrekarelik bölgede yapılacak projenin 1.5 milyar dolara mal olacağını ve üç fazdan oluştuğunu açıkladı.

SeaPearl Ataköy'de teslimler Temmuz 2017'de!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor.

Sea Pearl Ataköy Rezidans'ta satışların yüzde 35'i tamam!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor

Ataköy sahili yeniden şekilleniyor Haberi

Ataköy sahili yeniden şekilleniyor

İlk fazda yer alan mega yat limanı inşaatının dolgusu ve inşaatı yılbaşına kadar tamamlanacak. Halen 550 yat kapasitesiyle hizmet veren Ataköy Marina yeni yatırımla 50 metrelik teknelerin bağlanacağı bir liman haline gelecek. 230 mega yat kapasiteli yeni limanının 2016 yazında devreye alınması planlanıyor. Projenin ikinci fazında alışveriş, kongre, sinema, restoran, cafe, yürüyüş parkurları ve oteller yer alacak. 285 odalı Sheraton Oteli'nin yanına 550 odalı JW Marriot Oteli yapılacak. 60-80 odalı konsept otel ile 'service apartments' (devremülk benzeri) da bu fazda yer alacak. Tüm konaklama alanlarının devreye girmesiyle turizm merkezi toplam 1.200-1.300 oda kapasitesine ulaşacak. Üçüncü fazda ise rezidans ve oteller yer alacak.

Yeniakit




Merkezde 6 bin ile 7 bin 500 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Kıran,...