14 / 05 / 2024

Atakule AVM dünya turu

Atakule AVM dünya turu

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

Atakule AVM 2017 değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Atakule AVM dava duruşması 23 Kasım'da görülecek!

Atakule AVM'nin eski müellifi tarafından Atakule GYO aleyhine açılan davanın dünkü duruşması yapıldı. Davaya yeni bir bilirkişi atandı ve o nedenle yeni dava duruşması 23 Kasım'da görülecek.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi!

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi. Geçmişten geleceğe tüm Ankaralıların kalbinde yer edinen Atakule’nin, bir ay süre ile yayında kalan "Dünya Turu" hediyeli anketi son buldu.

Atakule Dünya Turu hediyeli kampanyası için son tarih 7 Aralık!

“Kule Size Emanet” sloganı ile başlatılan Dünya Turu kampanyasında şansı yakalamak için son iki hafta. Tur, kazanan şanslının yanına alacağı bir kişi ile birlikte gerçekleştirilecek.

Atakule AVM dünya turu Haberi

Atakule AVM dünya turu

Atakule AVM tarafından yapılan açıklama şöyle;


Atakule AVM Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihliler aşağıda listelenmiştir:


ASİL TALİHLİSİ

ATİLLA MARTLI - ANKARA


YEDEK TALİHLİLERİ

MUSTAFA SELÇUK ÖZCAN - İSTANBUL

MERYEM USTA - ANKARA

ÖMER KAMACI - ANKARA

MURAT YARGI - ANKARA

BEGÜM ONARICI - İSTANBUL


Çekiliş sonuçları 17.12.2014 tarihli Takvim Gazetesi ve www.kulesizeemanet.com internet sitesinde yayımlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.


Bu kampanya Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından MPİ'nin 05.11.2014 tarihli ve 24951361-255.01.02/3404-8561 sayılı izni ile 07.11.2014(Saat:00.01)-07.12.2014(Saat:23.59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Atakule Avm'nin yeni yapılandırılmasının tanıtımı amacıyla Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye ait www.kulesizeemanet.com (ücretsiz) internet sayfasındaki forma ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini girenler 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Katılımlarda ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi...