30 / 04 / 2024

Atakule AVM kirası bağış

Atakule AVM kirası bağış

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı. 

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Atakule GYO, 2020 yılında Atakule AVM'den 19.1 milyon TL gelir elde etti!

Atakule GYO'nun Atakule Alışveriş Merkezi'nden 2020 yılında elde edilmesi öngörülen yıllık kira bedeli 19 milyon 175 bin 856 TL oldu, şirketin Atakule Alışveriş Merkezi'nden elde ettiği yıllık toplam kira geliri 11 milyon 532 bin 721,49 TL olarak gerçekleşti.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Perakendecinin çıkışı: Ciro kirası ve stopaj sıfırlansın!

Devlet destekleri ve yedek akçelerle Kovid-19'da ilk dalgayı atlatan perakende sektörü, ikinci dalga için yeni resmi düzenleme istiyor. BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, “Cadde mağazalarında en az yüzde 50 kira indirimi, AVM'lerde ise ciro kirasına geçilmeli" dedi.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Sinan Öncel: AVM'lerde ciro kirasından daha adil bir seçenek görünmüyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerin yaşayabilmesi için  cirosu geçen yılın yüzde 80’in altına kalan mağazalarda ciro kirası uygulamasına geçilmesinden daha adil bir seçenek görünmüyor" dedi...

AVM’lerde ticari ‘kira’ tartışması!

AVM’lerde ticari kira uygulamasına geçilmesi için çalışmalar başladı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, ticari gayrimenkul kirasının Borçlar Kanunu’nda düzenlenmesi için Meclis’e başvuru yaptıklarını belirtti.

Sinan Öncel: AVM'ler için ciro kirası en adil çözüm olacak!

''Ciro kirasından başka bir seçenek görünmüyor'' Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ''Ciro kirası aynı zamanda tüm taraflar için en adil çözüm olarak görünüyor'' açıklamasında bulundu.

Atakule AVM kirası bağış Haberi

Atakule AVM kirası bağış

Atakule Gayrimenkul YAtırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TEMA Vakfı Bağış ve Yardım hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla yapılacak çalışmalara katkı sunmak için, şirket mülkiyetinde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin Temmuz 2021'e ilişkin olarak hesaplanacak bir günlük net kira geliri tutarında bağışta bulunulmasına ve bu hususta Genel Kurul'a bilgi verilmesine oybirliği ile karar verildi. 

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 30.07.2021 tarihli toplantısında;

TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkemizde meydana gelen orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için yapılacak çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla, Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi'nin...