05 / 05 / 2024

Atakule yenileniyor mu

Atakule yenileniyor mu

Ankara’nın ilk AVM’si olan Atakule, 200 milyon TL’ye yenileniyor. Hedef; yılda 4.5 milyon ziyaretçi, 500 milyon TL ciro...

Atakule 2016'da yeniden açılacak!

Ankara'da Çankaya Köşkü'nün hemen altında yer alan ve uzun süredir kapalı olan şehrin ilk AVM'si Atakule, yeniden açılıyor. Atakule'de, kule kısmı korunurken, mağazaların yer aldığı kısım ise yıkılmış durumda.

Atakule 200 milyon liraya yenilenecek!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı, Ankara Atakule AVM yenilenme projesinin tamamı özkaynaklardan karşılanmak üzere 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştirileceğini, projenin 2016 sonunda faaliyete geçeceğini söyledi.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

Muş Malazgirt otogarı yenileniyor!

Muş’un Malazgirt Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde tadilat çalışması başlattı.

Muş'taki kent merkezi yolları yenileniyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki yollarda genişletme ve yenileme çalışması başlattı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, eksikliklerin giderilmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Muş’ta yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların onarılması kapsamında bazı mahallelerde yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Asya, "vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi.

Muğla'da arıtma tesisleri yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Malazgirt Merkez Cami yenileniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Merkez Cami, Diyanet İşleri Bakanlığı’nın katkılarıyla yenileniyor. Üney, “Merkez Cami’nde Diyanet İşleri Bakanlığı ve müftülüğümüz işbirliği ile tadilat yapılıyor. " dedi.

Atakule yenileniyor mu Haberi

Atakule yenileniyor mu

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk alışveriş merkezi olan Atakule, Atakule GYO tarafından yeniden yapılıyor. JLL Türkiye ile işbirliği yapan Atakule GYO, 200 milyon TL’ye yenilenecek Atakule’yi 2016 sonunda yeniden açmayı planlıyor. Hedef; A Tasarım Mimarlık’ın tasarım çalışmalarını yürüttüğü Atakule’yi yerli-yabancı marka karması, döner restoranı ve botanik bahçesiyle butik bir AVM’ye dönüştürmek. Bir diğer hedef ise yıllık 4.5 milyona yakın ziyaretçi ağırlamak ve minimum 500 milyon TL ciro’yu ulaşmak. Atakule GYO İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı, “Tarman Group tarafından alınan Atakule’yi tekrar kentin kalbinin attığı, çağdaş yaşam merkezi haline getireceğiz” dedi.


Do&Co’ya açık çağrı


JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ise projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “20 bin metrekarelik AVM alanında 100 civarında mağazayla projelendirdiğimiz yeni Atakule, yeme...