05 / 05 / 2024

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Hamdi Ataoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Haberi

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Hamdi Ataoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu. 

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1. Müşavirlik hizmetleri, her türlü proje ve inşaat yönetimi, her türlü mühendislik ve mimarlık işleri, etütleri, dizaynları, inşaat gözetimi ve mimarlık, şehircilik dizaynı ve konuları, planlama dahil inşaat mühendisliği, çevre mühendisliği, sulama, kanalizasyon, su ve lağım bakım, yeraltı suları, ulaşım ve yol bentleri, elektrik ve makina mühendisliği, endüstri ve enerji mühendisliği, gelişim, teknik ve ekonomik fizibilite çalışmaları, ekonomik  gelişme ve idare çalışmaları ve bunlara benzer ve bunlarla ilgili faaliyetlerde bulunmak, 2. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve...