27 / 07 / 2024

ataş inşaat adana projesi

ataş inşaat adana projesi

1992 yıllında okul hayatı devam ederken eline ilk malasını alıp Adana'nın saygın müteahhitlerin işlerini yapmaya başlıyan Mehmet Ataş, yıllar içerisinde çıraklıktan ustalığa, ustalıktan müteahhitliğe kademe kademe yıllar içeresinde yükselmiştir.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dreamtowers projesiyle yükselecek!

Prestijli projeleriyle bulunduğu bölgelere değer katan Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Mustafa Ardıç İnşaat Adana'da devrim yaratacak!

İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç İnşaat, Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan Sarıçam ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakaladı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Haydaroğulları İnşaat Adana'da projelere devam ediyor!

Haydaroğulları, inşaat sektöründe sürekli gelişiyor Adana'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Haydaroğulları firması, kendini sürekli yenileyerek kalitesinden ödün vermiyor.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Prestij İnşaat Adana'da inşaat yapımına başladı!

Bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat'ta 49 milyon TL'lik sahte imza skandalı!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin yüzde 75 hissesine sahip büyük ortağı 2005'de vefat eden Hikmet Ataman'ın kızı Sevinç Ataman, sahte imzayla iki bankadan 49 milyon TL tutarında kredi çekildiği gerekçesiyle kardeşleri ve annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ataş inşaat adana projesi Haberi

ataş inşaat adana projesi

1992 yıllında okul hayatı devam ederken eline ilk malasını alıp Adana'nın saygın müteahhitlerin işlerini yapmaya başlıyan Mehmet Ataş, yıllar içerisinde çıraklıktan ustalığa, ustalıktan müteahhitliğe kademe kademe yıllar içeresinde yükselmiştir. 

Çıraklığının yapmadığınız işin ustalığını yapamazasınız dercesine kendi şatiyelerini bire bir kontrolden geçirip yaplın işlere onay vermektedir. 

Adanamızın ünlü müteahhitlerinin yaptığı birçok inşaat ta alın teri vardır. Zaman içerisinde kazandığı deneyimi daha yukarlara taşıyarak 2014 yılındak firması olan ATAŞ INŞAAT'ı kurarak yoluna daha emin adımlarla ilerlemektedir. 

Kısa zaman olmasına rağmen 2 yılda 4 büyük projeye imza atmış ve bitirmiştir. 

Şimdi firmasının en güzel referansı olacağına inandığı Sarıçamda 5000 M2 alana inşaa etmeye başladığı , 2'si 2+1 diğer ikisi 3+1 olmak üzere 4 bloklu, havuzlu, saunalı, fitnıs salonlu, basket ve tenis kortlu, kapalı ve açık otoparkı...