10 / 05 / 2024

ataşehir Aircon Mühendislik

ataşehir Aircon Mühendislik

Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Elbistanlı tarafından, 10 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koroma, Mehmet Bavunoğlu ve Tuncer Nuribeyoğlu tarafından kuruldu.

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Ataşehir Nazım İmar Planı plan notu değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı Ünalan - Örnek - Esatpaşa ve Fetih Mahalleleri Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Marsal Life Mühendislik İnşaat Turizm Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsal Life Mühendislik İnşaat Turizm Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mürsel Pusal tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Muammer Özkaradeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataşehir ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü'nün kiraları mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ataşehir Tapu Müdürlüğü ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü hizmet binalarının kira bedelleri ve kiralanma usullerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Mercanlı imzasıyla kuruldu.

Ataşehir'de tapu çetesi yakalandı!

ATAŞEHİR’de A.D.’ye ait yaklaşık 3.5 milyon TL’lik arsayı sahte vekaletnameyle satmaya çalışan 10 kişilik çete, Ataşehir Tapu Müdürlüğü’ndeki memurlar sayesinde yakalandı.

Ataşehir Türkiye'de finansın kalbi olacak!

Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Artcons Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artcons Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Sönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak'ta kuruldu.

Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burçin Barkın Perçin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi'nde kuruldu.

ataşehir Aircon Mühendislik Haberi

ataşehir Aircon Mühendislik

Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Elbistanlı tarafından, 10 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu. 


Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3-1 Her türlü inşaat ve taahhüt işi yapmak,arsalar alarak bu arsalar üzerine kat karşılığı veya kendi adına veya ödeme karşılığı her türlü bina ve inşaat yapmak,arsa alıp parselasyon işlemleri yapmak,arsa üzerine her türlü alt yapı ve üst yapı inşaatı yapmak,almak ve satmak. 3-2 Yurt içinde ve yurt dışında genel,katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün resmi dairelerin,resmi müesseselerin,resmi teşebbüs ve kuruluşların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, inşaat,onarım, güçlendirme, takviye, restorasyon,her türlü mekanik tesisat,teçhizat,montaj taahhüt işleri ile proje,teknik müşavirlik,denetim,mimarlık ve mühendislik hizmetlerine ilişkin ihale,arttırma, eksiltme,anahtar teslimi...