03 / 05 / 2024

Ataşehir Belediyesi hizmet binası

Ataşehir Belediyesi hizmet binası

Ataşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının resmi açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı. 

Ataşehir Belediyesi, arsalarını satışa çıkardı!

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin borcu 298 milyon liraya kadar yükseldi. Son dönemde işten çıkarılan 114 taşeron işçinin eylem yaptığı Ataşehir Belediyesi, borç açığını kapatmak için arsaları satışa çıkardı.

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihaleye çıkarılan Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası yapımına 7 firmadan teklif geldi...

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi hizmet binası Haberi

Ataşehir Belediyesi hizmet binası

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi’nin dördüncü kuruluş yıldönümünde; Yeni Hizmet Binasının açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yapıldı. Açılışı kutlayan Ataşehirlilere; Mustafa Sandal ve O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Mustafa Bozkurt da konser verdi.

Ataşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılışına Başkan Battal İlgezdi ve Eşi Gamze Akkuş İlgezdi ev sahipliği yaparken, açılışa; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanısıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve Ataşehirliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ataşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası Ataşehirlilere hayırlı olsun. 4 yıl önce sıfırdan kurulan Ataşehir Belediyesi bugün kendi binasında hizmet veriyor. Bu başarıya imza atan Başkan Battal İlgezdi’yi tebrik ediyorum. İstanbul’un en...