01 / 05 / 2024

ataşehir çevre projeleri

ataşehir çevre projeleri

Çevre Şöleni kapsamında renklenen cam kumbaralar Ataşehir caddelerinde. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bu projede emeği geçen bütün okullara, öğrencilere, öğretmenlere ve Adadolu Cam yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ataşehirli çocuklar çevre için kumbara yaptı!

“Kutu Kutu Pense” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6-12 yaş arasındaki Ataşehirli çocuklar geri dönüşümün önemini tasarım kavramıyla tanışarak öğrendiler. Ataşehirli çocuklar çevre için kumbara yaptı.

Ataşehir’de öğretmenler çevre için yarışacak!

Ataşehir Belediyesi tarafından, İlçe sınırları içerisinde yer alan İlkokul, Ortaokul ve de Liseler de görev yapan öğretmenlere yönelik “ Çevre Konulu Afiş Yarışması ” düzenleniyor.

Ataşehir Yeşil Pota Temiz Doğa projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmeyi amaçlayan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi, ikinci yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

TOKİ Ataşehir Vergi Denetim Kurulu hizmet binası ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yapılacak olan Ataşehir İlçesi Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Ataşehir Küçükbakkalköy'ün imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ataşehir’de Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bir konut alanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin (İBB) geçen yıl reddettiği imar artışını onayladı.

ataşehir çevre projeleri Haberi

ataşehir çevre projeleri

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni kapsamında “Cam Kumbara Boyama Atölye Çalışması”nda Ataşehir’deki ilkokul, ortaokul ve Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin hayal güçlerini ve el becerilerini kullanarak boyadıkları “Cam Kumbaralar” Ataşehir’in farklı caddelerine yerleştirildi.


Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Anadolu Cam işbirliğiyle gerçekleşen bu proje ile Ataşehir’in caddeleri hem renkleniyor hem de çevrenin korunması, temiz tutulması ve Ataşehir sokaklarında camın geri dönüşümü konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bu projede emeği geçen bütün okullara, öğrencilere, öğretmenlere ve Adadolu Cam yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.



Cam Kumbarası Boyayan Okullar:


Adı Güzel İlkokulu ve Ortaokulu

Cemile Besler Ortaokulu

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu

Yeditepe Üniversitesi

Fetih İMKB Ortaokulu

Celal Yardımcı Ortaokulu

Kemal Berktan Ortaokulu

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Metin Sabancı Okulları

Mustafa Öncel Ortaokulu

İhsan...