06 / 05 / 2024

ataşehir dentgroup açılış

ataşehir dentgroup açılış

Butik hizmet anlayışıyla hayata geçirilen Dentgroup, İstanbul Ataşehir'de şube açtı...

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

ataşehir dentgroup açılış Haberi

ataşehir dentgroup açılış
Daha önce Bağdat Caddesi ve Göztepe'de şube açan Dentgroup, 2006 yılından beri faaliyet gösteriyor. Butik hizmet anlayışıyla hayata geçirilen Dentgroup yeni şubesini İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de hizmete açtı. Firma bir sonraki şubesini Maslak'ta...