17 / 05 / 2024

ataşehir dönüşüm

ataşehir dönüşüm

Finans Merkezi ve Batı Ataşehir bölgesiyle öne çıkan Ataşehir Belediyesi'nin Başkanı İlgezdi, 17 mahalleden oluşan Ataşehir'de bir çok yapının imarsız, niteliksiz olduğunu belirterek, etap etap dönüşüm projeleri gerçekleştireceklerini belirttti...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararının durdurulması sonrasında sorunlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar hizmet bekliyor.

Nevşehir’e kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm ve ’İmar Barışı’ düzenlemesi ile ilgili çalışmaları incelemek üzere Nevşehir’e geldi. Kurum, devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Nevşehir'in 2 mahallesinde dönüşüm bekleniyor!

Nevşehir'in Karasoku ve ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bölgedeki binaların yıkılıp, yenisinin yapılması isteniyor. 

Kale 71 Geri Dönüşüm Nakliye Petrol Kimya Anonim Şirketi kuruldu!

Kale 71 Geri Dönüşüm Nakliye Petrol Kimya Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Nazım Bozkurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

Gln Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gln Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Satı Gelen tarafından kuruldu.

Kırşehir Banka Evleri bölgesinde dönüşüm başlayacak!

Kırşehir’de Bağbaşı Mahallesinde yapılan 2 bin 713 konutluk kentsel dönüşüm çalışmasının ardından dönüşüm çalışmaları hız kazandı. 

ataşehir dönüşüm Haberi

ataşehir dönüşüm
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 17 mahalleden oluşan Ataşehir'de bir çok yapının imarsız, niteliksiz olduğunu belirterek, etap etap dönüşüm projeleri gerçekleştireceklerini söyledi. Battal İlgezdi, Şerifali Çiftliği bölgesindeki depreme dayanıksız bin 240 depreme dayanıksız dairenin bulunduğu İmar İskan Blokları'nı da dönüştüreceklerini belirterek, bu dönüşümün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Emlak konut GYO ile yapılan protokol çerçevesinde yapılacağını açıkladı.

Özellikle Finans Merkezi ve Batı Ataşehir bölgesi ile öne çıkan Ataşehir Belediyesi'nin Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'in toplam 17 mahalleden oluştuğu bilgisini vererek, bu mahallelerden sadece 3'nün yüzünün kente dönük olduğunu, geriye kalan 14 mahallenin imarsız, niteliksiz yapılardan oluştuğunu ifade etti. Battal Hgezdi, Ataşehir'in siyah ve beyaz olmak üzere iki yüzü bulunduğuna değinerek, "Yenisahra, Barbaros, Aşıkveysel, Ferhatpaşa mahallelerimizde imar yok.
İstanbul'un en büyük...