01 / 05 / 2024

Ataşehir İş Merkezi

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Başakşehir'e Ata Sporları Merkezi inşa edilecek!

İBB, Başakşehir'de Ata Sporları Merkezi inşa ettirecek. 285 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılacak...

Ataşehir Yeni Hayat Gençlik Merkezi açılıyor!

Ataşehir Belediyesi’nin bağımlılıkla mücadele için hazırladığı Yeni Hayat Projesi kapsamında Yeni Çamlıca Mahallesi’nde Yeni Hayat Gençlik Merkezi kuruldu. Merkezden 12-26 yaş grubundaki çocuk, genç ve aileleri yararlanacak.

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi hizmete giriyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Mustafa Saffet Kültür Merkezi çok yakında Örnek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayacak. İşte Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi içerisinde bulunacak bölümler...

Ataşehir'e gastronomi merkezi yapılacak!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul adıyla, Ataşehir'de bir projeye başladı. 2016'da açılacak olan proje, 'tadı başka' sloganıyla, dünyada ilk, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak.

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Ataşehir’e dev eğlence merkezi: WaterGarden

Flo markasıyla faaliyet gösteren Ziylan Grubu’nun kurucusu Ziylan Ailesi, Ataşehir’de 750 milyon lira yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak WaterGarden İstanbul projesini hayata geçiriyor.

Ataşehir İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyatı tamamlandı!

Ataşehir'de 300 dönüm arazi üzerine inşa edilecek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi inşaatının 27 ay süren hafriyat çalışmaları bitti..

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi ofis, restoran ve mağazalardan meydana geliyor. Detayları henüz belli olmayan proje İstanbul Ataşehir'de My Towerland projesinin yanında hayata geçirilecek.

Ataşehir İş Merkezi Haberi

Ataşehir İş Merkezi

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...