02 / 05 / 2024

Ataşehir metrekare birim fiyatı

Ataşehir metrekare birim fiyatı

Son yılların en çok prim yapan lokasyonu Ataşehir, Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatlarını yakaladı. Bölgede en düşük metrekare fiyatı 5 bin lira iken en yükseği de 10 bin seviyesine oturdu...

Ataşehir'de konut metrekare fiyatları 4 bin 800 lirayı geçti!

Ataşehir 10 yılda gayrimenkulde hızla değer kazandı. İstanbul Finans Merkezi’nin komşusu olan ilçede konut fiyatları ortalama metrekare 4 bin 800 lirayı geçti. 

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Metrekare birim fiyatının 5 bin 20 dolardan başladığı Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 25 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir'de metrekare birim fiyatı 5 bin 25 dolardan satışa sunuluyor. Projede 3 farklı ödeme seçeneğine yer veriliyor.

Ataşehir My Newwork'ta metrekaresi 5 bin 20 dolara!

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor.

Ataşehir My Newwork'te yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen My Newwork projesinde yüzde 50 peşinatta 30 ay 0 faiz uygulanıyor. Projede ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de yüzde 50 peşinatta 30 ay 0 faizle!

2017 yılında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan proje 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork Ataşehir'de fiyatlar metrekare birim üzerinden belirleniyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler Mart 2017'de!

14 bin metrekare alan üzerinde yayılan My Newwork Ataşehir projesinde ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar metrekare birim üzerinde hesaplanıyor.

Ataşehir My Newwork'ta metrekare fiyatı 5.020 Dolar'a!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Ağaoğlu My Newwork'de ofislerin metrekare birim fiyatı 5.020 dolardan başlıyor!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesi Ataşehir'de yükseliyor. Projede ofislerin metrekare birim bazındaki fiyatı 5.020 dolardan başlıyor.

Ataşehir metrekare birim fiyatı Haberi

Ataşehir metrekare birim fiyatı

Son yılların en çok prim yapan lokasyonu Ataşehir, Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatlarını yakaladı. Bölgede en düşük metrekare fiyatı 5 bin lira iken en yükseği de 10 bin seviyesine oturdu.


Türkiye ekonomisi 6-7 yılda bir ivme kaybedip soluklansa, beklentiler kötümsere dönse de emlak yatırımcısı her dönem kazanıyor. İstanbul'da, Anadolu yakasının parlayan lokasyonları Ataşehir, Kartal, Maltepe E5 aksı ve Ümraniye Tepeüstü'nde, residence projelerinde metrekare fiyatları 5 ila 10 bin lira aralığına oturdu. Finans merkezinde yükselen Sarphan Finanspark residence ve ofis projesinde ikinci elde metrekaresi 8 bin dolara kadar ilanlar var. Brandium ve Ağaoğlu Andromeda Plus gibi projelerde ikinci el metrekare fiyatı 6-10 bin TL aralığında. Buna göre, Ataşehir neredeyse Anadolu yakasının en gözde caddesi olan Bağdat caddesi'ndeki residence metrekare fiyatlarını yakaladı. RE/MAX...