30 / 04 / 2024

Ataşehir Mimar Sinan Camii

Ataşehir Mimar Sinan Camii

Ataşehir Mimar Sinan Camii www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi...

Nurhan Güneş vefat etti! Günak İnşaat'ın acı günü!

Günak İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu, takım kaptanı ve yönetim kurulu başkanı Nurhan Güneş'in cenazesi bugün Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Kabristanı'na defnedilecek...

Recep Tayyip Erdoğan, Mimar Sinan'a nasıl hitap etti?

Başbakan Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Ataşehir Mimar Sinan Camii'nin dış duvarına Erdoğan'ın Mimar Sinan'a 'Büyük Usta' diye ithaf ettiği cümlelerden oluşan bir levha yerleştirildi. İşte Erdoğan'ın Mimar Sinan için yazdıkları...

Tayyip Erdoğan, Mimar Sinan Camii ve Parkı'nı açtı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Birbirimizi sevmek, imanımızın gereğidir. Onun için birbirimizi sevmeye mecburuz. Birbirimizi dışlayamayız, ötekileştiremeyiz'' dedi

Mimar Sinan Camii ve Parkı’nda, Anikya İznik Çini ürünleri!

İstanbul’un en büyük camilerinden biri olan Mimar Sinan Camii’ni ve Mimar Sinan Parkı’nı süsleyen İznik çinilerini Anikya İznik Çini üretti.

Mimar Sinan Camii, 36 bin 758 metrekare üstüne inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ataşehir Mimar Sinan Cami’nin Osmanlı Türk mimari uslûbuna göre tasarlandığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camii'ni açıyor!

Ataşehir'de Mimar Sinan anısına klasik Osmanlı mimari geleneğine uygun olarak inşa edilen Mimar Sinan Camii, bugün ibadete açılıyor

Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi ramazanın ilk gününü bekliyor!

Sinan'ın daha küçük ölçekli camilerde denediği, "altı ayaklı plan tipinin" bu büyüklükte ilk defa uygulandığı Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi ramazanın ilk günü açılacak

Tayyip Erdoğan, Ataşehir Mimar Sinan Camii'ni inceledi!

Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne gitti. Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte camide yaklaşık 1 saat incelemelerde bulundu

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 541 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

Malatya Mimar Sinan Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesinde devam eden değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

Mimar Sinan Genim'den kapatılan askeri binaların tarihçesi!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından alınan kararla askeri liseler kapatıldı, kışlaların şehir dışına taşınması gündemde. İstanbul’un simgeleri haline gelen bu yapıların hikayelerini ve muhtemel geleceklerini mimar Sinan Genim’e soruldu.

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Mimar Sinan'ın sergisi Tophana'de açıldı!

UNESCO, Dünya Miras Komitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Vakfı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Kiptaş'ın işbirliğinde Tophane-i Amire'de düzenlenen Mimar Sinan sergisi açıldı.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Mimar Sinan'ın sergisi Londra'da gerçekleşecek!

Mimar Sinan'ın külliye inşaatından şehir altyapısına, seramik kullanımından detaylardaki ustalığına uzanan farklı konulardaki mimari dehası beş asır sonra mercek altına alınıyor. ''The First Starchitect" başlıklı sergi, Londra Building Center'da gerçekleşecek.

Yedler Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedler Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Pelitli Mimar Sinan Caddesi asfaltlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi hava şartlarının müsait olması dolayısıyla asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir, Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde alt yapı ve doğalgaz çalışması yapılan Mimar Sinan Caddesi’nde asfalt çalışmalara başladı.

Ataşehir Mimar Sinan Camii Haberi

Ataşehir Mimar Sinan Camii


Ataşehir Mimar Sinan Camii'nin havadan görüntüleri için...