28 / 04 / 2024

Ataşehir Modern fiyatları

Ataşehir Modern fiyatları

Lens Yapı Grup imzasıyla Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde toplamda 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 

Ataşehir Modern'de yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı. Projede yüzde 5 peşinat, 72 ay 0,98 vade oranı ve yüzde 10 KDV indiriminden faydalanmak mümkün...

Ataşehir Modern'de kampanyalı ödeme fırsatı!

Lens Yapı Grup imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi 979 daireden ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor.  Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Ataşehir Modern’de fiyatlar 562 bin TL’den başlıyor!

Anadolu yakasının en değerli lokasyonu Ataşehir’de modern bir yaşamın tüm olanaklarını sunan yepyeni bir proje başlıyor. Ataşehir Modern’de fiyatlar 562 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021!

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar....

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern fiyatları Haberi

Ataşehir Modern fiyatları

Kurtköy Ataşehir Modern'de 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule yer alıyor. Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Ataşehir Modern projesindeki dairelerin alanları 78 metrekare ile 1107 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimlerinin Mart 2021’de yapılması planlanıyor. 

Ataşehir Modern kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat verildiğinde, 0,98 vade oranı ile yüzde 10 KDV indirimi uygulanıyor. Projeden  529 bin TL’den başlayan dairelere sahip olabilmek mümkün.

Mağazaları, lüks kafe ve restoranlarıyla birlikte projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzları, kareoke, yoga, sinema, fitness salonları gibi birçok aktivite alanları bulunuyor. 

Web: http://www.atasehirmodern.com/
Tel: 0216 580 98 88 
Öznur...