29 / 04 / 2024

Ataşehir My New Work

Ataşehir My New Work

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Batı Ataşehir'de Ülker Arena'nın yanında, ofis, AVM ve eğlence merkezini içeren " My New Work " (Benim Yeni İşim) adlı projenin hafriyatına başladı.

Ağaoğlu My Newwork resimleri!

Ağaoğlu İnşaat İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de hayata geçiriceği yeni projesi olan Ağaoğlu My Newwork resimleri yayınladı. Projenin detaylarının Eylül ayı içerisinde belli olması planlanıyor...

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

İstanbul Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede yükselen My Newwork projesinde ofislerin metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

Ataşehir My Newwork'te banka kredili ödemelerle!

My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda olan projede teslimlerin 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor. Ataşehir My Newwork'te ofis fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2017'de!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin dolara ofisler!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

My Newwork Ataşehir kampanya!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan My Newwork projesinde teslimlerin 2017 Mart ayında yapılması gerekiyor. İşte, My Newwork Ataşehir kampanya!

My Newwork Ataşehir'de ofisler 30 ay 0 faizle!

Ataşehir'de inşa edilen My Newwork projesinde ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 120 dolar+KDV!

Büyüklükleri 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteren My Newwork Ataşehir'de Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. Projede teslimlerin Mart 2017'de yapılması planlanıyor. ,

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Ataşehir'de Ağaoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. Projede ödeme planı henüz netleşmedi.

Ataşehir My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 120 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ataşehir My Newwork projesinde ofis alanları 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. My Newwork projesinde fiyatlar metrekare bazında belirleniyor.

Ataşehir My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ofis büyüklüklerinin 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de ofisler 2017'de teslim!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor.

Ataşehir My New Work Haberi

Ataşehir My New Work


Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakasına hitap edecek bir eğlence kompleksinin de içinde yer alacağı yeni projesi için düğmeye bastı. Finans Merkezi'ne yakınlığı ile dikkat çeken proje Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu 80 milyon dolar değerindeki parselde yükselecek. 

Restoranlardan sinemaya, diskodan gazinoya kadar eğlence anlamında her şeyi içerecek projede AVM ve ofisler de yer alacak. 

Ağaoğlu'nun dünyaca ünlü birkaç yeme-içme markasıyla da görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Harfiyat çalışmalarının başladığı projenin adı ise "My New Work" (Benim Yeni İşim) olacak. 

Projenin eğlence ünitelerinin başında Ağaoğlu Şirketler Grubunun eski Satış Pazarlama Koordinatörü, Ali Ağaoğlu'nun ikinci eşi Ayten Alpar'ın olacağı da öğrenildi. Yaklaşık 20 bin m2 kiralanabilir alanın bulunacağı eğlence merkezinin 30 milyon dolara mal olacağı bildirildi. 

Ali Ağaoğlu'nun yakın çevresine proje için...