20 / 05 / 2024

ataşehir sarılık ofis

ataşehir sarılık ofis

Work Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlanıyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi hizmete giriyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Mustafa Saffet Kültür Merkezi çok yakında Örnek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayacak. İşte Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi içerisinde bulunacak bölümler...

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir My Newwork satılık ofis!

Toplam 14 bin metrekare arsa alanında yükselen Ataşehir My Newwork projesinde ofislerin büyüklükleri 107 metrekareden başlangıç gösteriyor. Ataşehir My Newwork satılık ofis Ülker Sports Arena projesine yakın yerde bulunuyor.

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Başakşehir Vadişehir satılık!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep toplamaya devam eden proje yarın yapılacak lansman ile birlikte satışa çıkacak.

Vadişehir Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Vadişehir Bahçeşehir satılık!

Vadişehir Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar fark seçenekler sunuluyor. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükselen proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor.

ataşehir sarılık ofis Haberi

ataşehir sarılık ofis

Toplam 1.400 metrekare ofis alanı bulunan Work Up projesi loft konseptte home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden meydana geliyor. Projenin tanıtımı yapıldı.


İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede hayata geçirilen Work Up projesinde içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler yer alıyor.


Fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlayan Work Up projesi İstanbul İl'i Ataşehir'de meydana geliyor. Projedeki daireler 2015 yılında teslim edilecek.


Work Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlanıyor. Projede lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları da oluşturuluyor.


Work Up iletişim

Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay...