09 / 05 / 2024

ataşehir toplanma alanları nerede

ataşehir toplanma alanları nerede

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yeniden alınması gereken tedbirlere ve deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Ataşehir deprem toplanma alanları nerede? İşte Ataşehir deprem toplanma alanları...

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

İstanbul'da deprem araştırması: İstanbul halkının yarısı toplanma alanlarını bilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB)'nin yaptığı deprem araştırmasında çıkan sonuçlara göre; İstanbul halkının yarısı mahallelerindeki toplanma alanlarını bilmiyor.

Ataşehir Yukarı Dudullu için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ataşehir deprem toplanma alanları! 

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yeniden alınması gereken tedbirlere ve deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Ataşehir deprem toplanma alanları nerede? İşte Ataşehir deprem toplanma alanları...

Acil toplanma alanlarıyla ilgili İstanbul sıkıntıdadır!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul depremi ile ilgili "Acil toplanma alanlarıyla ilgili şehrimiz sıkıntıdadır, nokta" ifadelerini kullandı...

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Ataşehir Modda Senkron fiyat!

Modda Senkron projesi Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir Modda Senkron fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Ataşehir Askent Sitesi sakinleri asfalt istiyor!

Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler.

Ataşehir'deki gökdelenler şehrin tezatlığını oluşturuyor!

Ataşehir İçerenköy'de bulunan sebze meyve hali, semtin hem iş merkezlerinin hem de yaşam alanlarının genişlemesinin ardından çevre sakinlerinin kâbusu haline dönüştü.

Park Yaşam Ataşehir nerede?

Ev alanlarının 50 metrekareden başladığı Park Yaşam projesi toplam 877 adet daireden oluşuyor. Proje 52 bin metrekare alana yayılıyor. Peki Park Yaşam Ataşehir nerede?

Park Yaşam Ataşehir fiyat!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Park Yaşam Ataşehir fiyat listesine göre daireler 228 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon!

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ticari alanları satışa çıkarılan projede dükkanların satış fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

ataşehir toplanma alanları nerede Haberi

ataşehir toplanma alanları nerede

İstanbul'da yaşanan deprem gözleri toplanma alanlarına çevirdi. Depreme karşı hazırlıkların başında da, yıkıcı bir depremin ardından gidilecek güvenli toplanma alanları geliyor.

Deprem gerçeğini göz önünde bulundurarak yeşil alanları asla imara açmayan Ataşehir Belediyesi, ilçedeki deprem toplanma alanlarının sayısını 42’den 93’e çıkardı.

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Deprem felaketine karşı “sosyal bilinç” anlayışıyla hareket eden Ataşehir Belediyesi ile AKUT'un işbirliğinde 2012'de Ataşehir Belediyesi AKUT Özel Afet Eğitim ve Araştırma Enstitüsü kuruldu.

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ise hem acil durumlarda koordinasyon sağlıyor hem de doğal afetlere karşı hazırlık amacıyla eğitimler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde Ataşehir İlçesi Afet Bilgi Sistemi vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Afet Bilgi Sistemiyle olası bir afet durumunda, tüm bilgiler belediye ekipleri ve ilgili kurumların ekipleri için mobil...